ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου

Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου

Δείτε όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου και επιλέξτε που θα περάσετε το βράδυ σας…

• Οι Imam Baildi εμφανίζονται στις 9 μ.μ. στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.

• H χορογράφος Μαρλένε Μοντέιρο Φρέιτας και η ομάδα P.OR.K. παρουσιάζουν την παράσταση «Βάκχες: Πρελούδιο κάθαρσης» στις 9 μ.μ. στην Πειραιώς 260.

• Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Αγίας Πετρούπολης υπό τη διεύθυνση του Νικολάι Αλεξέεφ, με σολίστ τον Ισπανό τσελίστα Πάμπλο Φεράντες, στις 9 μ.μ. στο Ηρώδειο.

• Εναρξη του 3oυ Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου με ρεσιτάλ κιθάρας του Γάλλου Gabriel Bianco στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Περαχώρας. Είσοδος ελεύθερη.

• Το έργο μουσειακού θεάτρου «Ιστορίες του Κάστρου» των Παναγιώτας Κότσιρα και Φωτεινής Βενιέρη παρουσιάζεται στις 7 μ.μ. στο Κάστρο Κιμώλου.

• Το κουαρτέτο του Αλέκου Βρετού εμφανίζεται στις 9.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, στο Λεωνίδιο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μελιτζάzz.

• Ομαδική έκθεση με τίτλο «ΑRT begins at the end of your comfort ZONE» εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στην γκαλερί ArtZone 42 (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 42).

• Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων συμπράττει με τον πιανίστα Γιώργο Δούση στη συναυλία στις 8.30 στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου.

• Ρεσιτάλ κιθάρας του Κώστα Τοσίδη στις 9 μ.μ. στην Αυλή του Αγίου Γεωργίου του Βάου, στην Καταβατή της Σίφνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Συναυλία των Magic de Spell, με τη συμμετοχή του Δημήτρη Πουλικάκου, στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (είσοδος δωρεάν με προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.