Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου

Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου

Δείτε την πολιτιστική ατζέντα για σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου…

• Η παράσταση «Οιδίπους επί Κολωνώ» σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη ανεβαίνει απόψε και αύριο στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

• Εκθεση πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων του Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών της ΑΣΚΤ παρουσιάζεται από σήμερα έως τις 14 Ιουλίου στο κτίριο του ΜΕΤ (Πειραιώς 256)
• Προβολή της ταινίας «Ο μεγάλος Λεμπόφσκι» των αδελφών Κοέν στις 9.30 μ.μ. στην Παραλία Αγίου Κοσμά στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival.

• Η παράσταση «Ο Ελλην Βρυκόλαξ [reloaded]» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ντέλλα παρουσιάζεται στις 9.30 μ.μ. στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα, με ελεύθερη είσοδο.

• Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Abstracted Mythologies 3» στις 8 μ.μ. στο Beton7 (Πύδνας 7).

• Καλλιτέχνες του Greek Opera Studio συμμετέχουν στην παιδική παράσταση «Bravo, Brava» που παρουσιάζεται στις 11 π.μ. στο Θέατρο Ευανθία Καΐρη, στη Σύρο, στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αιγαίου.

• Εκθέσεις φωτογραφίας των Αναστασίας Μιχαήλογλου, με τίτλο «’Round Midnight», και Τάσου Σχίζα, με τίτλο «Γαλάζιος ήχος», εγκαινιάζονται στις 9 μ.μ. στην Blank Wall Gallery (Φωκίωνος Νέγρη 55).

• Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Θαλασσινές περιπέτειες… στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» για παιδιά από 6 έως 8 ετών θα πραγματοποιηθεί σήμερα καθώς και στις 11 και 12 Ιουλίου στις 11 π.μ. στο ΕΑΜ. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με κράτηση στο τηλ. 213-21.44.889.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Συναυλία του πειραματιστή του πιάνου Στέφανου Θωμόπουλου στις 9.30 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Αργους. Ακολουθεί η σκηνική διάλεξη μετά μουσικής «Αρχαιο-λογίες του Υψους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.