Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου

Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου

Δείτε την πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου…

• Ο χορογράφος και συνθέτης Χόφες Σέχτερ και η ομάδα του παρουσιάζουν την παράσταση «Grand Finale» στις 9 μ.μ. στην Πειραιώς 260.

• Τα συγκροτήματα Last Drive και Lost Bodies εμφανίζονται απόψε στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας – Πάρκο Εργατιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Λιπάσματα». Ωρα έναρξης 9.30 μ.μ.

• Συζήτηση με συντάκτες του γαλλικού περιοδικού de (s)générations στις 8.30 μ.μ. στο Beton7 (Πύδνας 7).

• Εκθεσηζωγραφικής της Βούλας Πριοβόλου με τίτλο «Ρέουσες μορφές» εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Υδρας.

• Οι Opera Chaotique εμφανίζονται στην πλατεία Μερικάκη, στο Λεωνίδιο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μελιτζαzz». Στις 9.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

• Εγκαίνια της έκθεσης «Πρόσωπα της Σύρου μέσα από τον φακό σημαντικών φωτογράφων του 19ου και των αρχών του 20ού αιώνα που εργάστηκαν στην Ερμούπολη» στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα τέχνης Γιάννη και Ελένης Βάτη, στην Ερμούπολη.

• Συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στις 9.30 μ.μ. στο Kastra Live Summer, στην Κατερίνη.

• Εγκαίνια ομαδικής έκθεσης με τίτλο «Διονυσιακά» στις 8.30 μ.μ. στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων.

• Tην ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουλίου ξεκινά η τρίτη περίοδος του Summer Camp 2017 για παιδιά από 5 έως 10 ετών στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (πληροφορίες στο 210-32.50.341 και [email protected]).

• Εικαστική έκθεση της Αναστασίας Γκινάκη με τίτλο «Τοπία του Νοτιά» φιλοξενείται στην Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας έως τις 6 Αυγούστου.

• Προφεστιβαλική εκδήλωση του Φεστιβάλ Αιγαίου στους κήπους του δημαρχείου Ντελαγκράτσια, στη Σύρο, με συναυλία του Greek Opera Studio και τη συμμετοχή των Μάριου Καζά και Σπύρου Σουλαδάκη στο πιάνο. Στις 7.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

• Τελευταία ημέρα της έκθεσης φωτογραφίας της Δέσποινας Πιλάτη με τίτλο «Το ταξίδι» που φιλοξενείται στην γκαλερί «7», στο πλαίσιο του Athens Photo Festival.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Συναυλία των Ειρήνης Καράγιαννη (μέτζο σοπράνο), Δημήτρη Κουρζάκη (κιθάρα) και Αγγελου Μπότση (κιθάρα) στις 8 μ.μ. στην πλατεία Κάτω Πεταλιού, στη Σίφνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.