Documenta 14: 280.000 επισκέπτες από 57 χώρες στην Αθήνα

Documenta 14: 280.000 επισκέπτες από 57 χώρες στην Αθήνα

Ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου η έκθεση της documenta 14 στην Αθήνα και συνεχίζεται μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου στο Κάσελ της Γερμανίας.

Έως το τέλος Ιουνίου, η έκθεση είχε δεχθεί περίπου 280.000 επισκέψεις στους περισσότερους από 40 εκθεσιακούς χώρους της, τις εκδηλώσεις, τις συναυλίες, τα έργα σε δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με τη στατιστική ανάλυση επισκεπτών, που πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο του Κάσελ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, με επικεφαλής τον καθηγητή Michael Hellstern ο οποίος διεξάγει εδώ και 20 χρόνια την έρευνα επισκεπτών της documenta, το 47% των επισκεπτών είναι Έλληνες, 25% Γερμανοί, ενώ οι υπόλοιποι επισκέπτες προέρχονται από 57 χώρες από όλον τον κόσμο.

Οι επισκέψεις μετρώνται από τις 6 Απριλίου 2017, στις εισόδους κάθε εκθεσιακού χώρου, εσωτερικού ή δημόσιου, αλλά και κάθε εκδήλωσης (performance, συναυλία, ομιλία κ.λπ.) στο πλαίσιο της documenta 14.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.