Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου

Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου

Δείτε την πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης και αποφασίστε πώς θα περάσετε όμορφα το βράδυ σας…

• Προβολή της ταινίας «Mad Max 2» του Τζορτζ Μίλερ στις 9.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου Λυκαβηττού. Είσοδος ελεύθερη.

• Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το νέο του βιβλίο για παιδιά με τίτλο «Το μυρμήγκι και η πεταλούδα» (εκδόσεις Σαββάλας) στις 8 μ.μ. στο Βιβλιοθήκη του «Φουγάρου» (Ασκληπιού 98, Ναύπλιο). Ακολουθεί συναυλία στο Αίθριο, στις 9.30 μ.μ.

• Εναρξη του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων με τη σύμπραξη του Ευάγγελου Χριστόπουλου (όμποε) και της Ναταλίας Μιχαηλίδου (πιάνο) στις 9 μ.μ. στην Οικία Μιχαηλίδου.

• Συναυλία του συνθέτη, περφόρμερ και πολυοργανίστα Theodore στις 9 μ.μ. στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ. Είσοδος ελεύθερη.

• Eπετειακή εκδήλωση για τα 43 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο στις 8.30 στην πλατεία Κανάρη, στο Λιμάνι της Ζέας (Πασαλιμάνι).

• Η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της εμφανίζονται στις 10 μ.μ. στο Roof Stage του Gazarte (Βουτάδων 32-34).

• Το George Spanos Trio και ο Σπύρος Κλείσσας ερμηνεύουν διασκευές, jazz standards και τραγούδια του Μίμη Πλέσσα στις 9 μ.μ. στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Πανελλήνιο διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους προκηρύσσει η Ενωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Προθεσμία υποβολής σεναρίων έως τις 30/9. Στις 28 και 29 Ιουλίου, σεμινάριο της Ενωσης με θέμα τη συγγραφή σεναρίου θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (πληροφορίες στο www.senariografoi.gr και το τηλ. 6932-089.819).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.