Το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη, όπως διαβάσαμε στο sissysworld, το Χριστουγιεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσε πρόσφατα το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Στο Bazaar συμμετείχε πλήθος επιχειρήσεων προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς Χριστουγεννιάτικων δώρων σε προσιτές τιμές. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας και η Πρόεδρος του σωματείου Κατερίνα Παναγοπούλου καθώς και τα μέλη του υποδέχονταν τους φίλους του Σωματείου Καλλιπάτειρα που ανταποκρίθηκαν θερμά στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου. Συμμετείχαν οι επιχειρήσεις Kessaris, A. Bουράκης, Ηλίας Λαλαούνης Greek Gold, Mαίρη Σαμόλη, Ashk Jewelry, Bijou Bijou, Precious. Ozar, Μίνα Κορδαλή, Vassilia Παρασκευά, Μary Zoi, Linas Exclusive, NAKAS PAPER, Έλενα Κουλαουζίδου, ΑΒΑΞ, Μelisway, La Joie, Love that bags, Monogram Art House, Acrylic Clutches Prosac, la Fenetre, Sheepcount, Angel & Molton Brown Τα λουλούδια της εκδήλωσης προσέφερε ο κ. Παύλος Ρουσιάκης από το κατάστημα Pavlos The Flower Workshop.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ διοργανώνει επίσης προσεχώς: Α) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ OSCAR DE LA RENTA την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής-Συγχρονισμένης Κολύμβησης, ενόψει της Διεθνούς Διοργάνωσης Hellas Beetles Cup που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο τον Ιούνιο του 2018.

Β) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο Ecali club, στο οποίο οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία ν απολαύσουν την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ηρώ Σαια συνοδευόμενη από τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου, που θα μετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση. Τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προετοιμασία των Παραολυμπιακών αθλητών και αθλητριών ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020. Τιμή πρόσκλησης: 150 Ε (Πληροφορίες και αγορά προσκλήσεων: Π.Α.Σ.Γ ” Καλλιπάτειρα”, τηλ:2106800886, κ. Εύη Σαντα).

Περισσότερες φωτογραφίες απο την υπέροχη εκδήλωση εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.