Το πιο περιζήτητο τσάι «σέρβιραν» οι «Καλλιπάτειρες» με επίδειξη Oscar de la Renta για καλό σκοπό!

Το πιο περιζήτητο τσάι «σέρβιραν» οι «Καλλιπάτειρες» με επίδειξη Oscar de la Renta για καλό σκοπό!

Ένα νέο μήνυμα, αυτό της κοινωνικής αλληλεγγύης, αλληλεγγύης όχι μόνο στον αθλητισμό και στον ολυμπισμό, που είναι πρόταση ζωής, αλλά και στον συνάνθρωπο που σήμερα περνάει δύσκολα, έστειλε η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα Κατερίνα Παναγοπούλου σε πρόσφατη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και ο οίκος μόδας Oscar de la Renta, στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ.

Οπως διαβάσαμε στο sissysworld, τα έσοδα της εκδήλωσης, η οποία ήταν sold out εδώ και ένα μήνα, θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής – Συγχρονισμένης Κολύμβησης ενόψει της διεθνούς οργάνωσης Hellas Beetles Cup 2018.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών συνέβαλε έμπρακτα στην προσπάθεια αυτή με την ενεργή συμμετοχή και την παρουσία στην επίδειξη ως μανεκέν, των Ολυμπιονικών Εύης Μωραϊτίδου, Μορφούλας Ντώνα, Εβελίνας Παπάζογλου, Ευαγγελίας Πλατανιώτη, Αθανασίας Τσόλα και Άννας Μαρίας Ταξοπούλου, οι οποίες απέδειξαν, ότι σε κάθε εμφάνισή τους κερδίζουν τις καρδιές των θεατών και την αγάπη του κόσμου.

Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, ευχαρίστησε τους Ολυμπιονίκες, τόσο, για την παρουσία τους, όσο και για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση η οποία έχει γίνει θεσμός και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Πατρίδα μας έχει ανάγκη την προσφορά τους, διότι, με το ήθος, την αφοσίωση και τη σκληρή προπόνησή τους κατακτούν διακρίσεις, κάνουν όλους τους Έλληνες περήφανους και αποτελούν πρότυπα για τους νέους και τις νέες.

Η Πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» συνεχίζοντας την ομιλία της στην εκδήλωση, η οποία όπως τόνισε δίνει το στίγμα της ενεργού γυναίκας, του «ενεργού πολίτη», που είναι κάτι που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, επεσήμανε πως το σωματείο συνεχίζει ένα σπουδαίο έργο 41 χρόνων, ότι έχει ήδη 7 παραρτήματα και περίπου 3.500 μέλη σε όλη την Ελλάδα.

Καταλήγοντας η κυρία Παναγοπούλου έστειλε ένα νέο μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, δηλαδή αλληλεγγύης όχι μόνο στον αθλητισμό και στον ολυμπισμό, που είναι πρόταση ζωής, αλλά και στον συνάνθρωπο που σήμερα περνάει δύσκολα, και ανέφερε ότι τα έσοδα από την εκδήλωση του παραρτήματος της « Καλλιπάτειρας» στη Θεσσαλονίκη στις 21 Δεκεμβρίου θα αφιερωθούν στους πληγέντες στη Μάντρα Αττικής, ενώ τα έσοδα από το δείπνο στην Αθήνα στο Εκάλη κλαμπ στις 15 Δεκεμβρίου θα δοθούν για την προετοιμασία των Παραολυμπιακών αθλητών και αθλητριών ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020.

Η συλλογή Fall 2017 του Oscar de la Renta σχεδιασμένη από την επικεφαλής του στούντιο Laura Kim και τον συνεργάτη της Fernando Garcia, μας ταξίδευσε στο μοναδικό κόσμο της Νέας Υόρκης, με κοστούμια που καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας από το πρωί έως το βράδυ με άνεση και κομψότητα.

Κοκτέιλ φορέματα που αποπνέουν απρόσμενη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας την ομορφιά κάτω από κρουστό μετάξι και αέρινο τούλι, και τις βραδινές τουαλέτες σε καλειδοσκόπιο χρωμάτων και κεντημάτων, όπως τις έχουμε ονειρευτεί.

Την επίδειξη συνόδεψαν τα κοσμήματα της Chopard.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το group DEEVIBES Evelina και Dominik, φιναλίστ του X Factor 2017, συμμετείχε αφιλοκερδώς στη στήριξη του Σωματείου και το σκοπό της εκδήλωσης, με το υπέροχο ταλέντο τους.

Η κατάμεστη από το κοινό αίθουσα του ξενοδοχείου ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, έλαμψε, εκτός από την παρουσία των Ολυμπιονικών μας και των Πρωταθλητριών μας και από την παρουσία πολλών διακεκριμένων προσωπικοτήτων του Καλλιτεχνικού και Επιχειρηματικού κόσμου Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η κα Αλίς Δικαίου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες, APIVITA, MEDICAL ANTI AGING – CETER, INGLOT, EXARCO Oscar de la Renta optics, BEATY WORLD by DESPOINA GAVALA, ILIAS AND SATFF, ESSIE και λουλούδια PAVLOS.

Περισσότερες φωτογραφίες απο την εκδήλωση εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.