ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σκόρπισαν παντού φως οι συγκλονιστικές «Stories of Light» του “make a wish”!

Σκόρπισαν παντού φως οι συγκλονιστικές «Stories of Light» του “make a wish”!

Στο σκοτεινό τούνελ της ζωής 11 παιδιών της ευχής, που κάποτε αγωνίζονταν να επιβιώσουν, μπήκε πριν χρόνια άπλετο φώς που διέλυσε το σκοτάδι της ζωής τους!

«Stories of Light»- και πώς αλλιώς θα μπορούσε να λεγόταν;- το δείπνο που έκανε πρόσφατα το make a wish στο Ίδρυμα Νιάρχος, όπως διαβάσαμε στο sissysworld, που σκόρπισε το φώς και στις δικές μας καρδιές και έκανε πιο φωτεινά τα χαμόγελά μας, και το πρόσωπό μας να λάμπει, στο άκουσμα 11 ιστοριών, που κάθε άλλο παρά ιστορίες καθημερινότητας τις λες…

Ήταν ιστορίες συγκινητικές, συγκλονιστικές, από ανθρώπους που πάλεψαν όταν ήταν παιδιά για να κερδίσουν αυτό που πολλοί από εμάς θεωρούμε αυταπόδεικτο και δεδομένο: Πάλεψαν για τη ζωή τους και βγήκαν νικητές! Και μας διηγήθηκαν τις ιστορίες τους σαν να ήταν ένας μακρινός εφιάλτης του παρελθόντος που κάποτε τσαλαπατούσε τα παιδικά τους όνειρα! Σαν να μην έγινε ποτέ…Και γέμισε η αίθουσα χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα ότι ναι, όλα μπορούν να συμβούν: και τα άσχημα, αλλά και τα καλά!

Και ότι αξίζει να παλέψει για τη ζωή του κάποιος, να πιστέψει σ αυτήν, γιατί όποιος χάνει τη μάχη δεν χάνει και τον πόλεμο. Και ακόμη ότι μετά τις καταιγίδες της ζωής έρχεται το ουράνιο τόξο!

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η υιοθεσία ευχών! Το μήνυμα της βραδιάς που άγγιξε τους 350 παρευρισκόμενους μέσα από ιστορίες 11 παιδιών που έζησαν την εμπειρία αυτή και τώρα είναι υγιή, είναι πως δεν πρόκειται για την τελευταία Ευχή αλλά την πιο βαθιά επιθυμία παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ο Σταύρος Ζαλμάς, συνοδοιπόρος από παλιά των παιδιών της ευχής σε μία εκπληκτική συνάντηση επί σκηνής με τους 11 αυτούς ‘νικητές’ θυμόταν, συντόνιζε, εμψύχωνε και ενθαρρύνε, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Καλλιτέχνες που έχουν δείξει έμπρακτα την ευαισθησία τους στο έργο του “make a wish”, όπως η Μαρίζα Ρίζου έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση ξεσηκώνοντας τους φίλους του Οργανισμού, ενώ οι Duo Violins, Δ. Ίσαρης και Γ. Γαϊτάνος, μας κατέπληξαν με το ταλέντο τους.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου «έτρεξαν» ευχές οι οποίες υιοθετήθηκαν, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που στήριξαν με την αγορά πολλών εισιτηρίων τη συγκινητική βραδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.