ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Days of Glory» για τους θρυλικούς Scorpions χθες στο Καλλιμάρμαρο (βίντεο)

«Days of Glory» για τους θρυλικούς Scorpions χθες στο Καλλιμάρμαρο (βίντεο)

Άλλη μια συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ των Scorpions πέρασε στην ιστορία. Ο Klaus Meine και τα άλλα παιδιά χάρισαν μαγικές στιγμές σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν χθες στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Καλησπέρα Αθήνα», είπε ο Klaus το βράδυ της Δευτέρας ανοίγοντας της συναυλία του συγκροτήματος.

O 70χονος Γερμανός τραγουδιστής είπε ότι είναι τιμή του να παίζει σε αυτό το στάδιο, καλωσορίζοντας στη σκηνή την ΚΟΑ, η οποία υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, ερμήνευσε ορχηστρικά το «Days of glory».

Στη συναυλία, υπό τον τίτλο «Once in a Lifetime», οι παλαίμαχοι της ροκ σκηνής, που έχουν μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα, με την Κρατική KOA, παρουσίασαν με συμφωνικό ήχο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Με τη συγκεκριμένη συναυλία, το θρυλικό συγκρότημα – ένα από τα πιο μακρόβια και εμπορικά επιτυχημένα σύνολα του σκληρού ροκ- δημιούργησε μια γέφυρα μεταξύ της ροκ και της συμφωνικής μουσικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.