ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Karate Kid: Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί της αγαπημένης ταινίας του ’80 (φωτό)

Karate Kid: Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί της αγαπημένης ταινίας του ’80 (φωτό)

Το Karate Kid έκανε το ντεμπούτο του στις οθόνες το 1984. Η ταινία αν και ήταν αουτσάιντερ έσπασε τα κοντέρ και έχει προβληθεί από τότε σε επανάληψη εκατοντάδες φορές.

Η επιτυχία του Karate Kid, έκανε τον νεαρό Ralph Macchio διάσημο μέσα σε μια νύχτα και έδωσε στον Pat Morita την υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ για τον Καλύτερο Ηθοποιό.

Elisabeth Shue krrtekidd2

Στην ταινία ήταν η Ali Mills και ήταν η αγαπημένη του Daniel.

William Zabka krrtekidd3

Ο William Zabka έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη ως Johnny Lawrence, αρχηγός της ομάδας Cobra και ένας από τους πιο κακούς της παρέας.

Ron Thomas krrtekidd4

Ο Ron Thomas υποδύθηκε τον Bobby Brown, μέλος της ομάδας Cobra Kai, ενώ παράτησε την υποκριτική λίγο αργότερα, το 1987.

Randee Heller krrtekidd5

Η Randee Heller έπαιξε την Lucille LaRusso, μητέρα του Daniel. Γενικά είχε μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός.

Chad McQueen krrtekidd6

Ο γιος του θρυλικού ηθοποιού Steve McQueen, ο Chad έπαιξε τον Dutch (επίσης μέλος των Cobra Kai) στις δύο πρώτες ταινίες.

Ralph Macchio krrtekidd1

Ο Macchio ήταν στην πραγματικότητα 22 χρονών όταν έκανε τον έφηβο Daniel LaRusso. Πολλά από τα μέλη του καστ δεν τον πίστευαν όταν αποκάλυψε την πραγματική του ηλικία.

Τέλος, ο Pat Morita έφυγε από τη ζωή το 2005.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
krrtekidd7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.