Λος Άντζελες: Τίμησαν τον Άνταμ Γουέστ, τον πρώτο Μπάτμαν (βίντεο)

Λος Άντζελες: Τίμησαν τον Άνταμ Γουέστ, τον πρώτο Μπάτμαν (βίντεο)

Ποιος ήταν ο πρώτος Batman πριν οι Μάικλ Κίτον, Βαλ Κίλμερ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κρίστιαν Μπέιλ ή Μπεν Άφλεκ τον υποδυθούν;

Ο σκοτεινός εχθρός του εγκλήματος στο Γκόθαμ Σίτι ήταν ο Άνταμ Γουέστ!

Ο Άνταμ Γουέστ, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ήρωα του τίτλου της τηλεοπτικής σειράς «Batman» η οποία είχε προβληθεί στη δεκαετία του 1960, πέθανε σε ηλικία 88 ετών το βράδυ της 10ης Ιουνίου. Ο Γουέστ είχε συνδεθεί τόσο στενά με τον αγαπημένο υπερήρωα και δεν μπόρεσε να σταδιοδρομήσει σε άλλους ρόλους όταν τελείωσε η σειρά.

Σήμερα στο Λος Άντζελες, προς τιμήν του Άνταμ Γουέστ, άναψε προβολέας που έστελνε την χαρακτηριστική δέσμη φωτός με το σύμβολο του Μπάτμαν πάνω στον πύργο του Δημαρχείου.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι βρέθηκαν εκεί, μεταξύ των οποίων και οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον Ρόμπιν, Μπαρτ Γουόρντ και την Κατγούμαν Τζούλι Νιούμαρ.

Την εμφάνισή του έκανε και το κλασικό Μπάτμομπιλ ενώ στο twitter δημιουργήθηκε το χάσταγκ #BrightKnight.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συγγενείς του Γουέστ ζήτησαν οι όποιες προσφορές γίνουν στο όνομά του να δοθούν στο Adam West Memorial Fund for St. Jude’s Children’s Research Hospital, που στηρίζει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τους γονείς τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.