ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γκρέις Κέλι: Υπεροπτική, αλαζονική και περίεργη με βάση νέες αποκαλύψεις (φωτό)

Γκρέις Κέλι: Υπεροπτική, αλαζονική και περίεργη με βάση νέες αποκαλύψεις (φωτό)

Η πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό και διάσημη ηθοποιός ίσως τελικά και να μην ήταν τόσο ευχάριστη όσο έδειχνε σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα μάλιστα με τον φωτογράφο γαλαζοαίματων και διασημοτήτων Ρέτζιναλντ Ντέβις και το τελευταίο του βιβλίο του «Η Ζωή μου Φωτογραφίζοντας Βασιλείς και Διάσημους», η ξανθιά πριγκίπισσα ήταν από τα λιγότερο αγαπημένα πρόσωπα που ήθελε να φωτογραφίσει.​

«Πέρα από κάθε αμφιβολία το πιο δύσκολο βασιλικό πρόσωπο που έχω ποτέ φωτογραφίσει ήταν η πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό», είπε μιλώντας στην βρετανική Daily Express. «Συμφώνησε μόνο σε ιδιωτική ακρόαση επειδή είχα στο παρελθόν μία ιδιωτική ακρόαση με τη Βασίλισσα, και μετά όταν της ζήτησα να παίξει πιάνο ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να παίξει ούτε μία νότα. Και μετά φυσικά σήκωσε το καπάκι του πιάνου και παίζει σαν επαγγελματίας πιανίστα», συνέχισε περιγράφοντας μία από άβολες στιγμές που είχε μαζί της.

Παράλληλα, ο Ντέιβις αποκάλυψε ότι η Γκρέις του Μονακό δεν έμοιαζε τόσο ευχάριστη και ευτυχισμένη όπως έδειχνε δημόσια. «Όλοι ήθελαν να φωτογραφίσουν την Γκρέις -ήταν τόσο ελκυστική γυναίκα, για να είναι τόσο υπεροπτική, αλαζονική και περίεργη;» είπε επίσης ο φωτογράφος. Όπως τόνισε επίσης, δεν θα ήταν δυνατό να καταλάβει κανείς τι άνθρωπος ήταν από τις φωτογραφίες γιατί σε αυτές το πρόσωπό της φαίνεται χαλαρό και η ίδια δείχνει όπως μία ευτυχισμένη μητέρα.​

Ποια ήταν όμως από όλες τις γαλαζοαίματες και τις διάσημες που φωτογράφισε ήταν η αγαπημένη του; Ο Ντέιβις αποκαλύπτει ότι αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ. «Ήταν τόσο ζωντανή – και είχε αυτά τα όμορφα γαλάζια μάτια. Ήταν πραγματικά η Νταϊάνα της εποχής της», είπε για την πριγκίπισσα Μαργαρίτα που πέθανε το 2002.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.