Η Anabelle επιστρέφει δυναμικά… αποφασισμένη να μας τρομάξει για τα καλά (φωτό, βίντεο)

Η Anabelle επιστρέφει δυναμικά… αποφασισμένη να μας τρομάξει για τα καλά (φωτό, βίντεο)

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Μη Σβήσεις το Φως» («Lights Out»), Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ συνεργάζεται με τους Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν στην επιστροφή της θανάσιμης κούκλας «Annabelle» στη μεγάλη οθόνη, μόλις τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της, που συγκέντρωσε 257 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σε όλο τον κόσμο.

Η νέα ταινία είναι και πάλι μια παραγωγή των Πίτερ Σάφραν και Τζέιμς Γουάν, το επιτυχημένο δίδυμο των ταινιών «Το Κάλεσμα» και «Το Κάλεσμα 2».

Στην ταινία «Annabelle: Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.

Το σενάριο είναι του Γκάρι Ντόμπερμαν που υπέγραψε το σενάριο και της πρώτης ταινίας.

Η ταινία «Annabelle: Creation» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 από την Tanweer.

Δείτε το τρέιλερ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.