ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Για πρώτη φορά, το αεροδρόμιο της Αθήνας… στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθηνών!

Για πρώτη φορά, το αεροδρόμιο της Αθήνας… στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθηνών!

Η ταινία “Lost & Found” – που θέμα της δεν είναι τα… «απολεσθέντα», αλλά το τυχαίο και το απρόβλεπτο στην ανθρώπινη ζωή – δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και, απαντώντας στο ερώτημα, παρουσιάζει πώς το αεροδρόμιο είναι ένας κόμβος ανθρώπινων ιστοριών.

Η ταινία μικρού μήκους “Lost & Found”, που σκηνοθέτησε ο Άκης Πολύζος για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών παρουσιάζεται την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 17:30 στον κινηματογράφο Δαναό και συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, με ένα θαυμάσιο cast ηθοποιών και με πρωταγωνιστή έκπληξη, το Γιάννη Βογιατζή, που επιστρέφει στον κινηματογράφο 32 χρόνια μετά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ταινία, είναι η μεταφορά της νουβέλας “Lost & Found: an Athenian story”, που στηρίζεται στην πρωτότυπη ιδέα της J. Walter Thomson Athens και έγραψε, για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος. Την προσαρμογή έκανε ο σκηνοθέτης Άκης Πολύζος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.