ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο δε θα δούμε στον κινηματογράφο το «Sex and the City 3»

Αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο δε θα δούμε στον κινηματογράφο το «Sex and the City 3»

Tα γυρίσματα που θα ξεκινούσαν το Φθινόπωρο, για την τρίτη ταινία του Sex and the city ακυρώθηκαν και όσες γυναίκες περίμεναν να ξαναδουν στην μεγάλη οθόνη την αγαπημένη τους Carrie, δυστυχώς δε θα έχουν την ευτυχία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η αιτία για τη ματαίωση των σχεδίων για την τρίτη ταινία των περιπετειών της αγαπημένης τετράδας ήταν οι εξωφρενικές απαιτήσεις της «Σαμάνθα» – Kim Catrall.

Η ηθοποιός με μήνυμά της στο Τwitter έδωσε τη δική της απάντηση γράφοντας ότι η «η μόνη της απαίτηση ήταν ότι δεν ήθελε να κάνει μία τρίτη ταινία».

«Το μόνο που δεν ήθελα να κάνω είναι μία τρίτη ταινία. Κι αυτό το έχω πει από το 2016», έγραψε στο μήνυμά της η Kim Catrall.

Μετά το Sex and the City 2, η φημολογία για την τρίτη ταινία ήταν έντονη. Όλα αυτά τα χρόνια, η Κάρι, Σαμάνθα, Μιράντα και Σάρλοτ είχαν ανάμικτες αντιδράσεις για να γυρίσουν μία ακόμη ταινία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, στο New York City Ballet Gala, είχε επιβεβαιώσει ότι δεν θα γυριστεί τρίτη ταινία Sex and the City. «Τελικά δεν θα το κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτή την όμορφη, αστεία, συγκινητική και ευχάριστη ιστορία. Δεν είναι μόνο η απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσουμε να πούμε τη νέα ιστορία μας, αλλά περισσότερο για αυτό το κοινό που επιζητούσε τόσο πολύ μία ακόμη ταινία», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.