ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η δολοφονία της συντρόφου του Ο.Πιστόριους γίνεται ταινία – Οι αντιδράσεις της οικογένειας (βίντεο)

Η δολοφονία της συντρόφου του Ο.Πιστόριους γίνεται ταινία – Οι αντιδράσεις της οικογένειας (βίντεο)

Για παραπλάνηση ετοιμάζεται να μηνύσει τους δημιουργούς της ταινίας «Killer Runner Killer»που αφορά τη ζωή του Όσκαρ Πιστόριους και τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, η οικογένεια του παραολυμπιονίκη.

Πρωταγωνιστές είναι ο Andreas Damm, ένας ηθοποιός από τη Νότια Αφρική και η Toni Garrn, ένα μοντέλο από τη Γερμανία. Το τρέιλερ δείχνει το ζευγάρι να διαπληκτίζεται και στη συνέχεια τον Πιστόριους να σηκώνει ένα όπλο και να φωνάζει στη σύντροφό του.

Ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους καταδικάστηκε πέρυσι σε έξι χρόνια φυλάκισης για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, την οποία πυροβόλησε με τέσσερις σφαίρες, μέσα από μια κλειστή πόρτα τουαλέτας στο σπίτι του, στην Πρετόρια, στις 14 Φεβρουαρίου 2013.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μια ακατανόητη, παραπλανητική διαστρέβλωση της αλήθειας. Η ταινία είναι μάλλον μια αναπαράσταση του τι επιχείρησαν να απεικονίσουν οι κατήγοροι. Θα προχωρήσουμε με νομικές ενέργειες», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας του Πιστόριους ενώ και οι γονείς της Στέενκαμπ θα προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.