ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην Αθήνα ο Ρόμπερτ Πάτισον για τη νέα του ταινία

Στην Αθήνα ο Ρόμπερτ Πάτισον για τη νέα του ταινία

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας, στις 23 Νοεμβρίου, από την Feelgood Entertainment, o Ρόμπερτ Πάτινσον θα βρεθεί στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Good Time». Η ταινία, ένα ξέφρενο αγωνιώδες θρίλερ έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικά σχόλια, με τους κριτικούς κινηματογράφου να υποκλίνονται στην περίτεχνη ερμηνεία του Πάτινσον και να τον τοποθετούν στις προβλέψεις τους για τα φετινά βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Με τον Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund («American Made», «Jane Got a Gun») και τους Τέρυ Ντούγκας και Ζαν Λυκ Ντε Φαντί της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για τη σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Σάφντι -οι New York Times τη χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση»- ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ταινία ο Πάτινσον υποδύεται τον Κονσταντίν Νίκας, ο οποίος κάνει μια απέλπιδα απόπειρα να βγάλει τον αδελφό του από την φυλακή, ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία. Για να το καταφέρει αναγκάζεται να αναμειχθεί με τον υπόκοσμο και σε ένα βράδυ γεμάτο αδρεναλίνη βρίσκει τον εαυτό του μπλεγμένο σε μια διαδρομή χάους και βίας, με τον χρόνο να τον πιέζει και με τις ζωές και των δύο να κρέμονται από μια κλωστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.