ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγγλία: Ψήφισαν τον καλύτερο που βγήκε ποτέ από την χώρα και τ’ αποτελέσματα… σοκάρουν

Αγγλία: Ψήφισαν τον καλύτερο που βγήκε ποτέ από την χώρα και τ’ αποτελέσματα… σοκάρουν

Σε ψηφοφορία που είχε να κάνει με «άντρες ηθοποιούς από την Αγγλία, νεκρούς ή ζωντανούς» και αφορούσε στο σύνολο της δουλειάς τους, πρώτος βγήκε ο εκλιπών Άλαν Ρίκμαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις αρχές του 2016 από καρκίνο σε ηλικία 69 ετών.

Το αποτέλεσμα προκάλεσε πολλά ερωτήματα και δεν ήταν φυσικά πως ο Ρίκμαν δεν έκανε μεγάλη καριέρα έχοντας παίξει στα «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Ρομπέν των Δασών», «Sweeney Todd», «Love Actually», «Dogma» και στη σειρά του Χάρι Πότερ φυσικά.

Ήταν απλώς που οι αντίπαλοί του ήταν ιερά τέρατα, ονόματα που δύσκολα μπορείς να παραλείψεις ή να μην τιμήσεις ως καλύτερος βρετανός ηθοποιός όλων των εποχών! Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν ήρθε ευτυχώς δεύτερος, αν και οι παραλείψεις ήταν τρομακτικά ηχηρές.

Ο Κρίστοφερ Λι 6ος, ο Άλεκ Γκίνες 8ος, ο Λόρενς Ολίβιε 10ς, ο Τσάρλι Τσάπλιν 13ος, ο Κάρι Γκραντ 15ος, ο Πίτερ Σέλερς 24ος, ο Ντέιβιντ Νίβεν 30ος, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον 43ος, ο Πίτερ Ο’Τουλ 47ος και ο Πίτερ Ουστίνοφ 50ος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τ’ αποτελέσματα κρίνεται πως οι ψηφοφόροι ή ήταν νεαροί σε ηλικία ή πιθανότατα είχαν προτίμηση σε ταινίες της τελευταίας 20ετίας, αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.