Παραλίγο να κλέψει το Όσκαρ της Φ. Μακντόρμαντ (βίντεο)

Παραλίγο να κλέψει το Όσκαρ της Φ. Μακντόρμαντ (βίντεο)

Ο 47χρονος Τέρι Μπράιαντ που κατηγορείται πως έκλεψε το Όσκαρ της Φράνσις Μακντόρμαντ από τον Χορό του Κυβερνήτη, αμέσως μετά την τελετή, οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Παρόλο που όμως υπάρχουν βίντεο που τον δείχνουν να κραδαίνει το αγαλματίδιο φωνάζοντας περιχαρής «το πήρα, πάμε», ο ίδιος δηλώνει αθώος και ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως «άλλο να κρατάς ένα αντικείμενο κι άλλο να το κλέβεις». Έτσι παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο και αφέθηκε ελεύθερος, παρόλο που ο δημόσιος κατήγορος είχε ζητήσει να κρατηθεί με εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Ο Μπράιαντ κατηγορείται πως έκλεψε το Όσκαρ της Μακντόρμαντ και πως πήγε να το σκάσει με αυτό από τον χώρο της δεξίωσης. Συνελήφθη καθώς ένας πολύ παρατηρητικός φωτογράφος πρόσεξε πως ο άντρας αυτός, που βγήκε από τον Χορό του Κυβερνήτη με το αγαλματίδιο στο χέρι σαν να το είχε μόλις κερδίσει, δεν ήταν μεταξύ των νικητών. Έτσι έτρεξε, τον πρόλαβε στην είσοδο και του το πήρε πίσω, προτού η αστυνομία επέμβει και τον συλλάβει.

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε πως ο επίδοξος κλέφτης είχε ανεβάσει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα όπου πανηγύριζε πως «το πήρε», ενώ σε βίντεο του Reuters φαίνεται να βγαίνει από την αίθουσα λέγοντας «το έχω, πάμε»! Νωρίτερα, βίντεο του Associated Press τον είχε καταγράψει να μπαίνει στο χορό μαζί με την συνοδεία της Φράνσις Μακντόρμαντ, σαν να ήταν μέλος της ομάδας της.

Ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια δηλώνει μουσικός παραγωγός, όμως κατά καιρούς έχει επανειλημμένως βρεθεί κατηγορούμενος και κατάδικος τόσο για υποθέσεις κλοπής όσο και επίθεσης, σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, από το 1999 έως και το 2002.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.