Ο Μ. Κέιν δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Γούντι Άλεν

Ο Μ. Κέιν δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Γούντι Άλεν

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Μάικλ Κέιν ανακοίνωσε την απόφασή του να μην ξαναδουλέψει με τον Γούντι Άλεν.Ο Κέιν δήλωσε συγκλονισμένος από τις καταγγελίες για παιδοφιλία εναντίον του Άλεν, παρ’ ότι αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο Μάικλ Κέιν, που έχει κερδίσει Όσκαρ όντας πρωταγωνιστής στην ταινία του Γούντι Άλεν, Hannah and Her Sisters, δήλωσε ότι έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις για την παιδοφιλία. Αγαπώ τον Γούντι Άλεν και πέρασα πολύ όμορφα μαζί του στις δουλειές που κάναμε. Δεν μετανιώνω που δούλεψα μαζί του, αλλά δεν θα ξαναδουλέψω. Εγώ μάλιστα του είχα συστήσει τη Μία Φάροου».

Πρόσφατα, ο Γούντι Άλεν κατηγορήθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη τότε θετή του κόρη, Ντίλαν Φάροου, κόρη της διάσημης πρωταγωνίστριας, Μία Φάροου. Η 32χρονη σήμερα Ντίλαν Φάροου δήλωσε ότι την άγγιζε στα ιδιαίτερα σημεία της και ότι χρησιμοποιούσε το δάκτυλό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διάσημος σκηνοθέτης αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο η φήμη του έχει υποστεί ανεπανόρθωτο πλήγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.