ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

« 30χρονος» ο Ντε Νίρο στη νέα ταινία του Μ. Σκορσέζε (βίνεο)

« 30χρονος» ο Ντε Νίρο στη νέα ταινία του Μ. Σκορσέζε (βίνεο)

Κατά τα φαινόμενα, το «The Irishman» έχει βάλει πλώρη να είναι η ακριβότερη ταινία που έχει γυρίσει ο Μάρτιν Σκορτσέζε.

Η παραγωγή ξεκίνησε το 2016, όταν, στο Φεστιβάλ των Κανών, πλήρωσαν αδρά για τα δικαιώματα. Αργότερα, τα δικαιώματα για όλον τον κόσμο απέκτησε η Netflix. Λέγεται ότι «ακούμπησε στο τραπέζι» 105 εκατομμύρια δολάρια. Και έβαλε προϋπολογισμό 125 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το Page Six ο Σκορτσέζε έχει ήδη ξοδέψει 175 εκατομμύρια για την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι. Και ότι ο λογαριασμός ανεβαίνει συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι η πιο ακριβή ταινία του Σκορτσέζε έως σήμερα.

Σύμφωνα με μια πηγή, που επικαλείται ο ιστότοπος, ο βασικός λόγος για την εκτίναξη του κόστους είναι η χρήση συνθετικής εικόνας (CGI) έτσι ώστε ο 74χρονος Ντε Νίρο να φαίνεται 30χρονος – όσο απαιτεί ο ρόλος που υποδύεται – στις σκηνές που τοποθετούνται στη δεκαετία του 1930.
Προς το παρόν, ούτε ο ίδιος ο Σκορτσέζε ούτε οι άνθρωποι της Netflix σχολίασαν.

Δείτε το τρέιλερ του φιλμ

Υπενθυμίζεται ότι στην ταινία παίζουν ο Μπόμπι Καναβάλε, ο Τζακ Χιούστον και ο Στέφεν Γκρέιαμ.
Ο τελευταίος θα υποδυθεί τον αρχηγό της συμμορίας των Τζενοβέζε, τον Τόνι «Προ» Προβεντσάνο (ο Προβεντσάνο ήταν στενός συνεργάτης του Τζίμι Χόφα, του οποίου η μυστηριώδης εξαφάνιση δίνει την πλοκή στην ταινία). Παίζουν επίσης οι Χάρβεϊ Καϊτέλ και Ρέι Ρομάνο. Είναι η πρώτη συνεργασία του Σκορτσέζε με τον Αλ Πατσίνο και η δέκατη με τον Ντε Νίρο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες του χρόνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.