Η Σκάρλετ Γιοχάνσον έκλεψε όλα τα βλέμματα στη βραδιά των Emmy

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον έκλεψε όλα τα βλέμματα στη βραδιά των Emmy

Μεγάλος νικητής της βραδιάς στην βραδυά των Emmy ήταν η σειρά Game of Thrones, η οποία πήρε το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς. Αλλά τα βλέμματα όλων καρφώθηκαν σε μια σύγχρονη θεά, και αυτή δεν ήταν άλλη απο την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Απο τις πιό συγκινητικές στιγμές της βραδυάς ήταν όταν η Κλερ Φόι σηκώθηκε να πάρει το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού δραματικής σειράς, μετά τον ρόλο της στο The Crown. Δεν ήταν μόνο η συγκίνηση ήταν και ο θόρυβος που ξέσπασε πρόσφατα από τις αποκαλύψεις πως η ίδια έπαιρνε λιγότερα λεφτά από τον συμπρωταγωνιστή της.

Εκτός, από τα βραβεία, την προσοχή τράβηξαν και οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, στο οποίο περπάτησαν η Τζέσικα Μπιλ, η Πενέλοπε Κρουζ, η Σκάρλετ Γιοχάνσον, η Κρίστελ Μπελ, η Κρίσι Τέιγκεν και άλλες.

Μάλιστα, οι «θεές» του Χόλιγουντ Τζέσικα Μπιλ, Πενέλοπε Κρουζ και Σκάρλετ Γιοχάνσον τράβηξαν τα βλέμματα, καθώς φόρεσαν τουαλέτες στην ίδια απόχρωση, αλλά σε διαφορετικά στυλ.

Τα ξένα Μέσα παρομοίασαν τη Σκάρλετ Γιοχάνσον με αρχαία Ελληνίδα θεά, καθώς, αν και η τουαλέτα της είχε σέξι κοψίματα, τα «τσακίσματα» και το ιδιαίτερο ύφασμα με τα στρας έδιναν μια αρχαιοελληνική νότα.

Η διάσημη ηθοποιός προτίμησε αυτή την ιδιαίτερη δημιουργία του οίκου Balmain με ανοικτό ντεκολτέ, ενώ τα κοσμήματά της ήταν Bulgari.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.