ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο θέατρο Ολύμπια για δυο μήνες το Φεστιβάλ Αθηνών

Στο θέατρο Ολύμπια για δυο μήνες το Φεστιβάλ Αθηνών

Μετά την μετεγκατάσταση της Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Στ. Νιάρχος, το ιστορικό θέατρο της οδού Ακαδημίας, φιλοξενεί για πρώτη φορά μουσικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών.

Το κοινό μπορεί, από τις 8 Ιουνίου, να απολαύσει στο θέατρο Ολύμπια έξι μουσικές και δύο θεατρικές παραστάσεις, καθεμιά με το δικό της ξεχωριστό στίγμα.

Μουσικές από την Αναγέννηση, λόγια μουσική, ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις, αλλά και ένα σύγχρονο «αυτοσαρκαστικό βαριετέ» και μια αβανγκάρντ παράσταση βγαλμένη από τη βερολινέζικη Φόλκσμπύνε, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό σύνολο στην καρδιά της καλοκαιρινής Αθήνας.

Ξεκινά ποιητικά στις 8/6 με «Όλα τα δειλινά του κόσμου» σε μουσική Νίκου Ξυδάκη. Περνά σε θέατρο βαριετέ στις 12/6, με τον Σίμο Κακάλα και την Εταιρεία Θεάτρου Χώρος στο «Greek Freak / all star game».

Συνεχίζει στις 16/6 με το ρεσιτάλ της μεσόφωνου Λένιας Ζαφειροπούλου, σε τραγούδια του Μπετόβεν, Σούμπερτ, Μουσόργκσκυ, Τσαϊκόφσκι και τον Αντρέι Χόβριν στο πιάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναγεννησιακή μουσική στις 18/6, με το πολυφωνικό σύνολο Stile Antico κι αμέσως μετά, στις 23 και 24/6, στο πλαίσιο του αφιερώματος φεστιβάλ Αθηνών φέτος, στην Φόλκσμπύνε, έρχεται στο Ολύμπια η παράσταση «Μουρμουρητό» σε σκηνοθεσία Χέρμπερτ Φριτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.