ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Τα ευαίσθητα»: Το μελωδικό αποτέλεσμα της «συμμαχίας» μεταξύ της Μ. Βούλγαρη και της Β. Μελισσουργού (βίντεο)

«Τα ευαίσθητα»: Το μελωδικό αποτέλεσμα της «συμμαχίας» μεταξύ της Μ. Βούλγαρη και της Β. Μελισσουργού (βίντεο)

Ένα νέο τραγούδι ανατέλλει, ένα τραγούδι “γεννημένο”από δυο νέες ταλαντούχες ψυχές, τη Μαρία Βούλγαρη που μελοποίησε την ποίηση της Βασιλικής Μελισσουργού και δημιούργησαν “Τα ευαίσθητα”. Τα δυο νέα αυτά κορίτσια ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και άκρως μελωδικό.

Η Βασιλική Μελισσουργού κατάγεται από τη Νάξο κι έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι ποιήτρια-στιχουργός με τρεις ποιητικές συλλογές στο ενεργητικό της. Η Μαρία Βούλγαρη, νέα τραγουδοποιός, τολμά να μελοποιήσει την ποίηση της Βασιλικής.

Η Μαρία Βούλγαρη κατάγεται από την Κέρκυρα εξού και οι μουσικές της καταβολές. Επηρεασμένη από το παγκόσμιο στερέωμα καθότι έζησε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, δημιουργεί νέα ηχοχρώματα με τη μουσική της.

Απολαύστε παρακάτω «Τα ευαίσθητα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.