Το Μαντάμ Τισό απέσυρε τελικά το κέρινο ομοίωμα της Beyonce

Το Μαντάμ Τισό απέσυρε τελικά το κέρινο ομοίωμα της Beyonce

Μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του πιο αποτυχημένου, ίσως, κέρινου ομοιώματος που έχει συμπεριλάβει ποτέ το Μαντάμ Τισό στα εκθέματά του, το μουσείο αποφάσισε να αποσύρει την υποτιθέμενη Beyonce μετά τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια στα social media.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας επιδόθηκαν σε ένα ανελέητο τρολάρισμα μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του κέρινου ομοιώματος, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε ούτε στο ελάχιστο με την Beyonce.

Το νέο κέρινο ομοίωμα διάσημης τραγουδίστριας είναι μάλλον το πιο αποτυχημένο που έχει κάνει το Μαντάμ Τισό Πολλοί χρήστες, όταν είδαν την φωτογραφία του κέρινου ομοιώματος, παρατήρησαν πως περισσότεροι μοιάζει στην Λίντσεϊ Λόχαν, την Σακίρα ή την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, παρά στη Beyonce, καθώς ούτε το χρώμα του δέρματος, ούτε ο σωματότυπος, ούτε το πρόσωπο δεν θυμίζουν τα χαρακτηριστικά της γνωστής τραγουδίστριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Μαντάμ Τισό, μετά τις πρώτες έντονες αντιδράσεις, είχε σχολιάσει: «Στο Μαντάμ Τισό, η ταλαντούχα ομάδα των γλυπτών μας κάνει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει πως όλες οι κέρινες φιγούρες ταιριάζουν χρωματικά ακριβώς με τον διάσημο που απεικονίζουν. Ο φωτισμός μέσα στο μουσείο σε συνδυασμό με το φλας της φωτογραφίας μπορεί να αλλοιώσουν και να παραμορφώσουν το χρώμα στα κέρινα ομοιώματα, κάτι που οι γλύπτες μας δεν είναι σε θέση να προβλέψουν στο στάδιο της παραγωγής». Μετά την απόσυρση του κέρινου ομοιώματος, το Μουσείο δεν έχει προβεί σε κανένα άλλο σχόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.