ΦωτογραφιΚΩΣ- Η πρώτη παγκοσμίως υποβρύχια έκθεση αεροφωτογραφίας στην Κω! (φωτό)

ΦωτογραφιΚΩΣ- Η πρώτη παγκοσμίως υποβρύχια έκθεση αεροφωτογραφίας στην Κω! (φωτό)

Στα τέλη Αυγούστου στο νησί της Κω πραγματοποιείται μια από τις πιο εντυπωσιακές εκθέσεις φωτογραφίας παγκοσμίως!\

Πρόκειται για αεροφωτογραφίες, τραβηγμένες με drone, από το νησί του Ιπποκράτη, οι οποίες θα εκτίθενται… στον βυθό της θάλασσας!

Καλά διαβάσατε – οι επισκέπτες, όλων των ηλικιών, θα φορούν τις υποβρύχιες μάσκες που θα τους παρέχονται -δεν απαιτείται άλλος εξοπλισμός- και θα απολαμβάνουν την πρωτότυπη αυτή έκθεση, του Μιχάλη Πατακού, ο οποίος με αυτήν την πρωτοβουλία επιστεγάζει το πάθος του για τη φωτογραφία με την αγάπη για την Κω!

Ο Μιχάλης Πατακός έχει συνεργαστεί με φωτογραφικά πρακτορεία, περιοδικά, εφημερίδες, και sites, έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας, ενώ έχει επιμεληθεί και συμμετάσχει σε 4 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίες καθώς και διοργανώσει την προσωπική του έκθεση με τίτλο φωτογραφιΚΩΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.