ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκδήλωση της πρεσβείας της Αργεντινής

Εκδήλωση της πρεσβείας της Αργεντινής

Η Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα και οι Εκδόσεις Μάρτης σάς προσκαλούν σε ένα διήμερο αφιέρωμα στο έργο της βραβευμένης με ALMA Αργεντινής συγγραφέα και εικονογράφου παιδικών βιβλίων ISOL, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο Hub.

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι, σας περιμένουμε να απολαύσετε τις μαγικές ιστορίες της να ζωντανεύουν και να ρίξετε την ευχή σας στη
«Θάλασσα των Ευχών»!

Πρόγραμμα παρουσιάσεων:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου:

13:00: Αφήγηση του βιβλίου Νουμεράλια από τον συγγραφέα Μάρκο Μπρόγιερ (αφήγηση στα ελληνικά και τα ισπανικά).

14:00: Παράσταση από την Κωνσταντίνα Τσιτσία και την Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, βασισμένη στα βιβλία Ο Πετίτ το τέρας και Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι.

15:00: Δημιουργική κατασκευή αναμνηστικού εμπνευσμένου από την παράσταση.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου:

13:00: Αφήγηση του βιβλίου Ο Πετίτ το τέρας από τον συγγραφέα Άγγελο Αγγέλου της ομάδας Κοπέρνικος.

14:00: Παράσταση από την Κωνσταντίνα Τσιτσία και την Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, βασισμένη στα βιβλία Ο Πετίτ το τέρας και Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι.

15:30: Μαγειρική για όνειρα με το Νοτούρνο, παρέα με την ψυχολόγο Άννα Ιζουντουεμόι.

Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει εικαστική γωνιά για δημιουργική απασχόληση των παιδιών καθώς και η διαδραστική τοιχογραφία της Ισόλ «Η Θάλασσα των Ευχών».

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο 2/12 & Κυριακή 3/12: 12:00-16:00.

The Hub: Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα, 118 54,
Τηλ. 210-3411009

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.