«Ενα γράμμα στον Αϊ Βασίλη» από τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο & την Πριγκίπισσα Αικατερίνη

«Ενα γράμμα στον Αϊ Βασίλη» από τον  Πρίγκιπα Αλέξανδρο & την Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas, πραγματοποιεί το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Gala δείπνο του, με τίτλο «Ένα γράμμα στον Αι Βασίλη» την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Σκοπός της εκδήλωσης, όπως διαβάσαμε στο sissysworld, είναι η στήριξη των Μονάδων Νεογνών των κρατικών Νοσοκομείων στις οποίες το Lifeline Hellas έχει αφιερώσει το έργο του τα τελευταία χρόνια. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη βραδιά με ζωντανή μουσική, ξεχωριστό μενού, υπέροχη διακόσμηση από την Έμη Τρικάρδου και πλούσια δώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Ιδρύτρια του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού Lifeline Hellas, θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του Santa Claus Kingdom στο ΜΕC Παιανίας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 10.00 μαζί με τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας». Μαζί τους θα είναι ο Άη Βασίλης από το Ροβανιέμι για να υποδεχθεί τα παιδιά και να τους μοιράσει δώρα! Μέρος των εσόδων της ημέρας των εγκαινίων του Santa Claus Kingdom θα διατεθούν στο Lifeline Hellas για την υποστήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων. Πληροφορίες ‪2109828002‬, ‪6943902264‬

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.