ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Καμίλα εξομολογείται: «Ήμουν αιχμάλωτη στο σπίτι μου…Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό»

Η Καμίλα εξομολογείται: «Ήμουν αιχμάλωτη στο σπίτι μου…Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό»

Η εξομολόγηση καρδιάς από τη Δούκισσα της Κορνουάλης, την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, που για χρόνια υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μιλώντας στην Daily Mail για πρώτη φορά η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς αποκαλύπτει όλα όσα πέρασε για να γίνει η δεύτερη σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου, την αρνητική δημοσιότητα, τις επιθέσεις για το πώς είναι να γνωρίζει πως δεν θα γίνει ποτέ βασίλισσα ενώ σε λίγους μήνες γιορτάζει τα 70ά της γενέθλια.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης μοιράζεται για πρώτη φορά τις σκέψεις της για τη σχέση της με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και την πίεση να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Για το πιεστικό πρόγραμμά της λέει: «Μερικές φορές ξυπνάς το πρωί και σκέφτεσαι δεν μπορώ να το κάνω αυτό και απλώς το κάνεις» λέει.

«Το λεπτό που σταματάς είναι σαν μπαλόνι, βγαίνει όλος ο αέρας, σαν να καταρρέεις. Νομίζω πως ζεις μέσα στην αδρεναλίνη. Αν είσαι θετικός άνθρωπος μπορείς να κάνεις τόσα περισσότερα. Οι άνθρωποι βλέπουν το ποτήρι ή μισογεμάτο ή μισοάδειο. Πάντα είμαι αισιόδοξη. Πρέπει να προχωράς. Να είσαι Βρετανός» όπως είπε.

Δώδεκα χρόνια μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο που επισφράγισε έναν ταραχώδη έρωτα από τις αρχές του 1970, παραδέχεται ότι υπήρξε εποχή που ήταν αιχμάλωτη στο σπίτι της. Αμέσως μόλις διέρρευσε η είδηση ότι αναθερμάνθηκε το ειδύλλιό της με τον Κάρολο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί έναν χρόνο δεν έφευγε από το σπίτι καθώς φοβόταν τη δημόσια επιθετικότητα και το κυνήγι του Τύπου. Περνούσε την ώρα της διαβάζοντας ή μαθαίνοντας να ζωγραφίζει. «Δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Αλλά τα παιδιά έρχονταν και πήγαιναν ως συνήθως. Το συνήθισαν. Κι έτσι έκαναν οι καλοί μου φίλοι. Ήταν εφιαλτικό. Ήταν απίστευτα δυσάρεστη εποχή. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.