ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στάθης Ψάλτης: «Σφαγή» στην οικογένεια – Τι αποκαλύπτει ο αδελφός του

Στάθης Ψάλτης: «Σφαγή» στην οικογένεια – Τι αποκαλύπτει ο αδελφός του

Χωρισμένη στα δύο φαίνεται πως είναι η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη μόλις 40 ημέρες μετά τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ρώτας, αδελφός του Στάθη Ψάλτη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, δηλώνει: «Δεν με νοιάζει αν θα μου κάνουν μήνυση. Θέλω ο κόσμος να ξέρει όλη την αλήθεια για το τελευταίο διάστημα της ζωής του».

«Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έμαθα ότι ο Στάθης, λίγους μήνες πριν πεθάνει, ήταν χωρισμένος από την τελευταία σύζυγό του. Το ότι είχαν χωρίσει το έμαθα μετά το θάνατο του αδελφούλη μου, γιατί δυστυχώς κάποια άτομα που ήταν κοντά του και έκαναν τύπου δημόσιες σχέσεις τα καλύπτανε. Μάλιστα στην τελευταία του περιοδεία, όπου στον θίασο ήταν και η γυναίκα του, εκείνη χρησιμοποιούσε το επώνυμο Φιτσάκη και όχι Ψάλτη και έμεναν σε διαφορετικά δωμάτια. Μετά τον χωρισμό τους η κ. Φιτσάκη μετακόμισε σε ένα σπίτι κοντά στη μάνα της στου Ζωγράφου και είχε πάρει όλα τα πράγματά της από εκεί που έμεναν με τον αδελφό μου», λέει.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Ρώτας, ο Στάθης Ψάλτης είχε πάρει τηλέφωνο την κόρη του αλλά και μια παλιά φίλη του για να τον φιλοξενήσουν για ένα μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη όταν ρωτήθηκε για όλα αυτά ανέφερε: «Αυτά που έχει πει ο θείος μου είναι αλήθεια. Δεν έχει πει ψέματα σε τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.