ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μάρτιν Λαντάου

Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μάρτιν Λαντάου

Ο Λαντάου ξεκίνησε την καλλιτεχνική καριέρα του από την ηλικία των 17 μόλις ετών ως εικονογράφος καρτούν για λογαριασμό της εφημερίδας Daily News της Ν. Υόρκης. Εργάσθηκε εκεί για 5 έτη, ωστόσο, καθώς η μεγαλύτερη φιλοδοξία του ήταν η ηθοποιία, σύντομα στράφηκε σε αυτήν. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο θέατρο με το έργο Detective Story στο Peaks Island Playhouse του Maine. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στην παράσταση First Love.

Ο Μάρτιν Λάνταου, σταρ της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του ’60 “Mission: Impossible”, απεβίωσε το Σάββατο σε ηλικία 89 ετών, είπε χθες ο εκπρόσωπός του.

Ο Λαντάου πέθανε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες (UCLA) από ξαφνικές επιπλοκές κατά τη διάρκεια μιάς σύντομης παραμονής του στο νοσοκομείο για ασθένεια που δεν κατονόμασε ο εκπρόσωπός του Ντικ Γκάτμαν.

Ο ηθοποιός επέστρεψε στον κινηματογράφο και τις ταινίες μεγάλου μήκους αργά στην καριέρα του το 1994 με την ταινία του Τιμ Μπάρτον “Ed Wood,” όπου υποδυόταν τον σταρ ταινιών τρόμου Μπέλα Λουγκόσι, ρόλος για τον οποίο του απονεμήθηκε το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λαντάου είχε προταθεί για βραβείο Όσκαρ άλλες δύο φορές, για την ηθοποιία του στο “Tucker” του Φράνσις Κόπολα και το “Crimes and Misdemeanors” του Γούντι Άλεν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.