ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η πριμαντόνα των Εξαρχείων που κάηκε ζωντανή τραγουδώντας όπερα

Η πριμαντόνα των Εξαρχείων που κάηκε ζωντανή τραγουδώντας όπερα

Την έλεγαν Μαρία ή Ελένη- δεν έχει σημασία. Υπήρξε τραγουδίστρια της όπερας. Ένας ανικανοποίητος έρωτας την έστειλε στο τρελάδικο.

Έκτοτε, ποτέ δεν επανήλθε. Κυκλοφορούσε στους δρόμους και έβριζε τους περαστικούς, βρώμικη, παραμελημένη. Γριά μάγισσα με μια νοσηρή και ταυτόχρονα αρχοντική ομορφιά.

Ξεχώριζε απ’ όλους τους τρελούς του χωριού. Όχι για το προαναφερθέν κράμα αρρώστιας και ωραιότητας, μα για τον τρόπο που έβριζε τους περαστικούς.

Το παραλυμένο μυαλό της δεν είχε σκεπάσει το ταλέντο της. Κι έτσι, η Μαρία ή Ελένη, η Τρελή Πριμαντόνα των Εξαρχείων, άνοιγε το στόμα της και διαολόστελνε με άριες όλους όσοι πίστευε ότι την καταδιώκουν.

Μερικοί την προκαλούσαν για να σπάσουν πλάκα. Και σαν κάποιος απ’ αυτούς που τη συναντούσε πρώτη φορά τύχαινε να’ ναι και λίγο φιλότεχνος, έμενε εμβρόντητος με το μεγαλείο της φωνής της.

Δεν είναι πλέον εν ζωή η Μαρία ή Ελένη. Η Τρελή Πριμαντόνα των Εξαρχείων απανθρακώθηκε μέσα στην τρώγλη της χωρίς να μάθει ποτέ κανείς την αιτία.

Το μόνο που ειπώθηκε με σιγουριά γι’ αυτό το θάνατο στο κέντρο της Αθήνας ήταν πώς ακόμη και την ύστατη στιγμή δεν έβγαζε κραυγές πόνου, αλλά άριες.

Είχε ζητήσει να τη θάψουν όποτε πεθάνει μαζί με την Τραβιάτα του Βέρντι από βινύλιο παλιό, σωστή αντίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: lifo.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.