ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μιλούσε με τον Ηλιάδη μέχρι λίγο πριν πεθάνει»

Αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μιλούσε με τον Ηλιάδη μέχρι λίγο πριν πεθάνει»

Η γνωριμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Γιώργου Ηλιάδη έγινε εντελώς τυχαία και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλωστε και ο γάμος τους, εκεί κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 70.

Το μυστήριο τελέστηκε στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη των δημοσιογράφων και των φωτογράφων στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης, με κουμπάρους τον Μάικ Ροζάκη και την τότε σύζυγο του Κρίστυ Στασινοπούλου, ενώ καλεσμένοι ήταν η Μουμού Ηλιοπούλου, ο Τόλης Σταματίκος κα η Νότα Κονοπίση, ο πιο έμπιστος άνθρωπος της αείμνηστης ηθοποιού.

Σε εκείνη, ερωτευμένη σχεδόν από την πρώτη στιγμή μαζί του, άρεσαν τόσο η σοβαρότητα του Κύπριου επιχειρηματία -όπως είχε αποκαλύψει η ίδια-όσο και το χιούμορ του. Στο βιβλίο της η Μαλβίνα Κάραλη με τον τίτλο «Γλυκό κορίτσι», όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το ειδύλλιο και τα ταξίδια του ζευγαριού στο Λονδίνο και πώς τα έζησε η ίδια από κοντά, ενώ αναφέρεται και στο πρόσωπο του Γιώργου Ηλιάδη.

Γράφει πώς εκείνος την έκανε ευτυχισμένη με απλά πράγματα, κάτι που έλειπε από τη ζωή της εθνικής μας σταρ.

Από την άλλη, και η δημοσιογράφος Κική Σεγδίτσα, στενή φίλη του ζευγαριού, στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της με τίτλο «Σπασμένα καράβια», το οποίο κυκλοφόρησε το 2015, αναφέρεται αποκλειστικά στον μεγάλο έρωτα Βουγιουκλάκη – Ηλιάδη. Στις σελίδες του, λοιπόν, αναφέρεται σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στις συγκλονιστικές στιγμές που η Αλίκη περίμενε τον Γιώργο Ηλιάδη να βρεθεί στο πλευρό της μέχρι που έφυγε από τη ζωή.

«Μέχρι λίγο πριν πεθάνει μιλούσαν στο τηλέφωνο. Τον περίμενε… Του έλεγε: Πότε θα έρθεις; Πες μου πότε”. Κι αυτός, επειδή ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και υπήρχαν τότε κάποια γεγονότα, δεν μπόρεσε να έρθει πιο γρήγορα. Τη στιγμή που την πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της, τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε… φύγει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.