ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είναι μια πληγή η οποία δεν κλείνει…» (βιντεο)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είναι μια πληγή η οποία δεν κλείνει…» (βιντεο)

Ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω για πολλά. Μεταξύ όσων αναφέρθηκε ήταν και τα εξής:

«Ισχύει ότι πρόσεχε πολύ τη διατροφή της. Η διατροφή ήταν μια παράμετρος της πειθαρχίας του προγράμματος και της οργάνωσης που είχε η Αλίκη σε κάθε έκφανση της ζωής της. Η ίδια έλεγε: «Προσέχω τον εαυτό μου, κάνω περιορισμούς στην καθημερινότητά μου για να μπορώ να συνεχίζω να χαρίζω απλόχερα το χαμόγελο και την ελπίδα στον κόσμο».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε μια μεγάλη αυλή, αλλά η ίδια ήξερε ποιοι αγαπάνε την Αλίκη και ποιοι ήθελαν να κλέψουν από τη λάμψη της Βουγιουκλάκη.

Το τι έχει γίνει και τι έχει συμβεί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ είναι μια κατάσταση για την οποία δεν θα ήθελα να απαντήσω. Είναι ένα πράγμα το οποίο στεναχωρεί και θα συνεχίσει να στεναχωρεί, μια πληγή η οποία δεν κλείνει. Με τον Γιάννη έχουμε σχέση, μια χαρά, το αίμα νερό δεν γίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που πέρα της συγγενικής σχέσης, υπάρχει και η αγάπη και όλες οι παιδικές αναμνήσεις και όλες οι μελλοντικές καταστάσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=m-Xx2CMIio8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.