ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκτός Ακαδημίας Κινηματογράφου οι Μπιλ Κόσμπι και Ρόμαν Πολάνσκι

Εκτός Ακαδημίας Κινηματογράφου οι Μπιλ Κόσμπι και Ρόμαν Πολάνσκι

Ανακοινώθηκε την Πέμπτη η διαγραφή του ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι αλλά και του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών μετά την εμπλοκή τους σε σεξουαλικά σκάνδαλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, η διαγραφή και των δύο έγινε «σύμφωνα με τους Κανόνες Δεοντολογίας» που τηρεί η Ακαδημία.

Ο 80χρονος ηθοποιός πρόσφατα κρίθηκε ένοχος για αδικήματα σεξουαλικές φύσης ενώ και ο Πολάνσκι είχε παραδεχθεί δημοσίως το 1977 πως είχε ανάρμοστες σεξουαλικές επαφές με ανήλικο κορίτσι στο Λος Άντζελες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με την υπόθεση του Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 30 ετών για την κακοποίηση της Άντρεα Κόνσταντ, η σύζυγος του ηθοποιού κατηγόρησε τον εισαγγελέα για δικαστική παρωδία ενώ έκανε λόγο για πρωτοφανές λιντσάρισμα του συζύγου της από τα Μέσα Ενημέρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.