ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε πως θα έμοιαζε ο Ιούλιος Καίσαρας σε ένα καταπληκτικό ομοίωμα 3D

Δείτε πως θα έμοιαζε ο Ιούλιος Καίσαρας σε ένα καταπληκτικό ομοίωμα 3D

Ένας αυτοκράτορας δεν πρέπει να είναι και όμορφος, ωστόσο, στην περίπτωση του Ιούλιο Καίσαρα τα πράγματα είναι… δύσκολα.

Μία ομάδα αρχαιολόγων παρουσίασε μία ρεαλιστική τρισδιάστατη ανακατασκευή της προτομής του Ιούλιου Καίσαρα χρησιμοποιώντας υλικά από σιλικόνη και πηλό στην προσπάθειά της να αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και το αποτέλεσμα μόνο κολακευτικό δεν είναι.

Ο αυτοκράτορας της Ρώμης φαίνεται πως είχε μεγάλο (έως παραμορφωμένο θα έλεγε κανείς) κεφάλι και καράφλα.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο Εθνικό Μουσείο Αρχαιοτήτων του Λέιντεν της Ολλανδίας στο πλαίσιο μίας βιογραφίας του Καίσαρα.

«Έχει ένα μεγάλο εξόγκωμα στο κεφάλι του. Ένας γιατρός ανέφερε πως αυτή η παραμόρφωση μπορεί να συμβεί όταν η γέννα είναι δύσκολη. Δεν αποτελεί επινόηση του καλλιτέχνη» εξηγεί ο Buijtendorp συγγραφέας της αυτοβιογραφίας.


https://twitter.com/RT_com/status/1010734258514792448


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.