ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η απίθανη αντίδραση της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν έμαθε ότι της απομένει λίγος χρόνος ζωής

Η απίθανη αντίδραση της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν έμαθε ότι της απομένει λίγος χρόνος ζωής

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996 από καρκίνο. Από την ημέρα που της γνωστοποιήθηκε, ότι ήταν άρρωστη μεσολάβησαν μόλις 63 μέρες πριν έρθει το οδυνηρό τέλος.

Στην κηδεία της οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα και η τηλεοπτική κάλυψη έμοιαζε με υπερπαραγωγή, γεμάτη από υπερβολές, κλισέ και άστοχα σχόλια.

Ο κόσμος όμως ήταν καθηλωμένος στην τηλεόραση αμέτρητες ώρες παρακολουθώντας ατελείωτα αφιερώματα, δηλώσεις φίλων και συγγενών της, ακόμη και ανούσια φλυαρία χωρίς καμία πληροφορία. Οι εφημερίδες την επόμενη ημέρα έγραψαν ότι 9 στους 10 τηλεθεατές είδαν «το τελευταίο αντίο» στην Αλίκη….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βουγιουκλάκη αντιμετώπισε το πρόβλημα στην υγεία της με αξιοπρέπεια και γενναιότητα. Ακόμα και όταν ρώτησε τον διάσημο γιατρό Γουότσον πόσο χρόνο ζωής της έδινε, του είπε: «Μην ανησυχείς, εγώ και στην αρρώστια είμαι επαγγελματίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.