8 περίεργοι θάνατοι διασήμων που θα σας σοκάρουν

8 περίεργοι θάνατοι διασήμων που θα σας σοκάρουν

Το να είσαι celebrity δεν είναι και τόσο εύκολη δουλειά. Οι άνθρωποι γίνονται ευάλωτοι, παρασύρονται, ενώ είναι και εκτεθειμένοι σε περισσότερους κινδύνους. Πολλοί από τους θανάτους των celebrity, έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ωστόσο, μερικοί από αυτούς είναι λίγο πιο… παράξενοι από τους άλλους. Όπως οι παρακάτω 8 περιπτώσεις.

Natasha Richardson

Η σύζυγος του Liam Neeson και κόρη της Vanessa Redgrave, και επίσης ηθοποιός Natasha Richardson. Τον Μάρτιο του 2009, πήγε για διακοπές στον Καναδά και την ώρα που έκανε μάθημα σκι, έπεσε και τραυματίστηκε. Όμως μέσα στην σύγχυση της, αρνήθηκε ιατρική βοήθεια και είπε πως αισθάνεται καλύτερα. Γύρισε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.

David Carradine

Ο σταρ της θρυλικής σειράς «Kung Fu» και ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που γνωρίζουν πολεμικές τέχνες, πέθανε στα 72 του κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Βρισκόταν στην Ταϊλάνδη, όπου συμμετείχε στα γυρίσματα μια ταινίας. Κάποια στιγμή, βρέθηκε γuμνός και κρεμασμένος στην ντουλάπα του. Στην αρχή θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, αλλά η αυτοψία έδειξε πως ο θάνατος προκλήθηκε από «αυτοερωτική ασφυξία»!

Gram Parsons

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το περίεργο δεν βρίσκεται στον θάνατό του, αλλά σε αυτό που ακολούθησε με το πτώμα του κιθαρίστα των «The Byrds». Ο Gram Parsons λάτρευε το Εθνικό Πάρκο του Joshua Tree,στην Καλιφόρνια. Σε ένα ταξίδι εκεί, ο Parsons πέθανε από υπερβολική δόση.

Ο πατέρας του ήθελε να τον θάψει στην Louisiana. Όμως οι φίλοι του έκλεψαν το πτώμα του στο αεροδρόμιο και τον πήγαν ξανά στο πάρκο Joshua Tree, όπου προσπάθησαν να τον κάψουν. Δεν τα κατάφεραν και μέλη του σώματός του που «γλίτωσαν» θάφτηκαν στην Louisiana.

Bruce Lee

Ο αξέχαστος Bruce Lee που άλλαξε όλη την ιστορία των πολεμικών τεχνών αν και έζησε μόνο 33 χρόνια, πέθανε κάτω από περίεργες συνθήκες, που οδήγησαν πολλούς στην θεωρία περί «κατάρας των Lee».

Ο Bruce Lee βρισκόταν στο Hong Kong, όταν έπαθε μια κρίση και κατέρρευσε. Οι γιατροί τον έκαναν καλά, αλλά λίγους μήνες αργότερα ο Lee διαμαρτυρήθηκε για επίμονους πονοκεφάλους και βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του. Αρχικά, θεωρήθηκε πως επρόκειτο για αλλεργική αντίδραση σε ένα φάρμακο που έπαιρνε για τον πονοκέφαλο. Όμως αργότερα, ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «ατύχημα».



Andy Kaufman

Ο Αμερικανός κωμικός, τον οποίο υποδύθηκε με επιτυχία ο Jim Carrey στην ταινία «Man on the Moon». Αρρώστησε βαριά, αφού διαγνώστηκε με μιας σπάνιας μορφής καρκίνο των πνευμόνων.

Αρνήθηκε να πάρει αγωγή, και δοκίμασε εναλλακτικές θεραπείες, τρώγοντας φρούτα και λαχανικά, ή δοκιμάζοντας «πνευματιστικές επεμβάσεις». Το 1984, ο Kaufman πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια. Οι φίλοι του όμως δεν το πίστεψαν, καθώς ήταν σίγουροι πως σκηνοθέτησε τον θάνατό του, όπως τους είχε εκμυστηρευτεί πολλές φορές.

Tennessee Williams

Ο τεράστιος συγγραφέας του «Λεωφορείον ο πόθος», δεν μπόρεσε να κερδίσει όσα λεφτά χρειαζόταν για να ζήσει από το γράψιμο και δούλεψε στην Διεθνή Εταιρία Υποδημάτων. Η πεζή καθημερινότητά του, μαζί με τα οικογενειακά προβλήματα (η αδερφή του διαγνώσθηκε με σχιζοφρένεια και ο πατέρας του ήταν μέθυσος), τον οδήγησαν στο αλκοόλ και τα χάπια.

Όμως ο θάνατός του ήταν πολύ πιο περίεργος απ’ ότι φανταστήκατε. Το 1983, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης. Ο Williams προσπάθησε να τραβήξει με τα δόντια του τον φελλό από ένα μπουκάλι, ο οποίος σφήνωσε στον λαιμό του.

Jayne Mansfield

Η σeξοβόμβα της δεκαετίας του ’50 και «αντίπαλο δέος» της Merilyn Monroe, είχε κι αυτή πολλά προβλήματα όταν η καριέρα της άρχισε να παίρνει την κατιούσα. Άρχισε να πίνει, σχεδόν όλη την ημέρα, ενώ άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα, με τον τελευταίο της εpαστή να την χτυπάει.

Ενώ επέστρεφε από μια επιτυχημένη της εμφάνιση, τράκαρε με το αυτοκίνητο σε ένα φορτηγό που ήταν σταματημένο. Το φορτηγό ράντιζε τις καλλιέργειες και είχε δημιουργήσει ένα χημικό σύννεφο, που έκανε αδύνατη την ορατότητα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η Jayne Mansfield αποκεφαλίστηκε.

Rebecca Schaeffer

Η Rebecca Schaeffer δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά, αλλά έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην σειρά «My Sister Sam» που της χάρισε αναγνώριση και της άνοιξε τον δρόμο προς την κορυφή. Όμως η 22χρονη δεν ήταν γραφτό να τον διαβεί. Γιατί πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από έναν stalker, δηλαδή έναν άνθρωπο που είχε πάθει εμμονή μαζί της.

Ο Robert John Bardo προσπάθησε πολλές φορές να την γνωρίσει στο πλατό των γυρισμάτων της σειράς, αλλά δεν τον άφησαν. Κι έτσι επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Όμως όταν την είδε σε μια εpωτική σκηνή στην ταινία «Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills», εξαγριώθηκε. Βρήκε την διεύθυνσή της μέσω ιδιωτικού ντετέκτιβ και εμφανίστηκε στην εξώπορτά της. Η Schaeffer του ζήτησε να φύγει κι εκείνος την άκουσε. Επέστρεψε όμως μετά από μια ώρα και την πυροβόλησε στο στήθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα: 8 περίεργοι θάνατοι διασήμων που θα σας σοκάρουν (pics) | E-Daily.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.