A.Μπουρντέν: Η τελευταία συνέντευξη! Ήθελε να δείρουν μέχρι θανάτου τον Γουάινστιν στη φυλακή

A.Μπουρντέν: Η τελευταία συνέντευξη! Ήθελε να δείρουν μέχρι θανάτου τον Γουάινστιν στη φυλακή

Η τελευταία αποκαλυπτική συνέντευξη του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν δημοσιεύεται ένα μήνα μετά την αυτοκτονία του. Δε χαρίστηκε εκεί που πίστευε ότι δεν αξίζει σε μια από τις συνεντεύξεις που έμελλε να είναι η τελευταία του.

Τα έβαλε με τον Μπιλ Κλίντον που χαρακτήρισε αηδιαστικό και μίλησε για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν. Τον φαντάστηκε να πεθαίνει μόνος του σε μια μπανιέρα.

Ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν κρεμάστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Γαλλία τον Ιούνιο. Είχε δώσει μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στη Maria Bustillos για το περιοδικό Popula.

Στη συνέντευξη που δόθηκε τον Φεβρουάριο, ο διάσημος σεφ μίλησε για τα πάντα. Από την πτώση του Χάρβεϊ Γουάινστιν, τη μάχη Κλίντον – Τραμπ και τα φρύδια του Jared Kushner.

Ο Άντονι Μπουρντέν, ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του κινήματος #MeToo, αναφέρθηκε στην ανάρμοστη συμπεριφορά του Μπιλ Κλίντον.

«Ο Μπιλ Κλίντον, κοιτάξτε, ήταν τερατώδης» σχολίασε, περιγράφοντας τον πρώην πρόεδρο αηδιαστικό. Καταδίκασε τον τρόπο με τον οποίο ο Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι κατέστρεψαν αυτές τις γυναίκες.

«Είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Τον γνώρισα. Σε μαγνητίζει. Όπως και η Χίλαρι. Όταν είσαι στο δωμάτιο, σκέφτεσαι ότι είναι πολύ ζεστή, γλυκιά και αστεία. Αλλά κατέστρεψαν και αποθάρρυναν αυτές τις γυναίκες από το να αποκαλύψουν την αλήθεια τους».

Ο Άντονι Μπουρντέν, που έβγαινε με την Ιταλίδα ηθοποιό Asia Argento, μία από τις πρώτες γυναίκες που κατηγόρησαν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, μίλησε και για τη στάση της Χίλαρι Κλίντον στις κατηγορίες σε βάρος του παραγωγού του Χόλιγουντ.

Η επίθεση στη Χίλαρι Κλίντον για τις καταγγελίες Χάρβεϊ Γουάινστιν

Μόνο όταν οι καταγγελίες άρχισαν να συσσωρεύονται για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν είπε η Χίλαρι Κλίντον πως τρομοκρατήθηκε. Αρνήθηκε ότι είχε γνώση για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Ήταν κάτι που ήταν απλά απαράδεκτο με κάθε τρόπο» είπε τότε η Χίλαρι Κλίντον. «Και ξέρετε όπως πολλοί άνθρωποι που είπαν την αλήθεια τους, είδαν μια διαφορετική πλευρά ενός ανθρώπου που εγώ και πολλοί άλλοι γνωρίζαμε στο παρελθόν».

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν φιλοξένησε εκδηλώσεις και έκανε προσωπικές δωρεές στη Χίλαρι Κλίντον από τότε που έβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για δημόσιο αξίωμα το 1999. Είχε βάλει υποψηφιότητα για γερουσιαστής στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Ο Άντονι Μπουρνέν είχε κατηγορήσει δημόσια στο Twitter τη Χίλαρι Κλίντον, κάνοντας λόγο για ανυποληψία. «Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Η αντίδραση σε αυτό. Ξέρεις την ψήφισα. Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος από τη δήλωσή της. Ξαφνικά δεν εξέφραζα απογοήτευση για την ανακοίνωσή της. Την κατηγορούσα για τα εγκλήματα του Χάρβεϊ Γουάινστιν».

Μιλώντας για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο Άντονι Μπουρντέν είπε ότι ενώ θα ήθελε να τον δείρουν μέχρι θανάτου στο κελί του, φαντάστηκε κάτι πολύ διαφορετικό για το τέλος του. «Η θεωρία μου είναι ότι πλένει τα δόντια του στο μπάνιο, είναι γυμνός και φοράει το περιβόητο μπουρνούζι του. Κρατάει το κινητό στο ένα χέρι και πλένει τα δόντια του. Ξαφνικά παθαίνει εγκεφαλικό. Σκοντάφτει πίσω στην μπανιέρα και στις τελευταίες στιγμές προσπαθεί να σκεφτεί ποιον μπορεί να πάρει και να του απαντήσει στο τηλέφωνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Dailymail

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.