ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Το αμάρτημα της μητρός μου» με τον Ηλία Λογοθέτη στο Θέατρο «Έαρ» Βικτώρια

«Το αμάρτημα της μητρός μου» με τον Ηλία Λογοθέτη στο Θέατρο «Έαρ» Βικτώρια

Από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου «Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γεωργίου Βιζυηνού, σε σκηνοθεσία Ηλία Λογοθέτη, με τους Ηλία Λογοθέτη, Μαρία Ζαχαρή, Ιωάννα Δαρμή και Σάββα Σουρμελίδη, εγκαινιάζει την Κεντρική σκηνή του “Έαρ” Βικτώρια.

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά και, καθώς συμπληρώθηκαν εκατόν είκοσι χρόνια από το θάνατο του Γεωργίου Βιζυηνού, ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής λογοτεχνίας, το πρώτο διήγημα του, το οποίο δημοσιεύθηκε στην Εστία το 1883, παραμένει συγκλονιστικό. Παρουσιάζεται χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στη γλώσσα ή περικοπή του κειμένου.

Έργο αριστουργηματικό, γραμμένο από ένα μέγιστο συγγραφέα που πίστευε ότι το ζήτημα της γλώσσας «το περί νεοελληνικής γλώσσης ζήτημα είναι ουσιωδέστερον ακόμη και αυτού του ανατολικού ζητήματος» για την Ελλάδα.

Έναρξη παραστάσεων στις 4 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 20.30 και κάθε Κυριακή στις 19.00.

Τιμές εισιτηρίων 15€, 10€, 7€, 5€

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προπώληση: Στο ταμείο του Θεάτρου «Έαρ» Βικτώρια, Μαγνησίας 5 (Πλησίον Πλατείας Βικτωρίας), τηλέφωνο 210.8220020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.