Την Παρασκευή το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών καλωσορίζει το Εθνικό Θέατρο!

Την Παρασκευή το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών καλωσορίζει το Εθνικό Θέατρο!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Fly me to the Moon, το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση του Μικρού Εθνικού, «Μόμο», σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου. Μια παράσταση γεμάτη χιούμορ, χορό και σασπένς, που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους ταξιδιώτες και επισκέπτες!

Μέσα από μία, φαινομενικά απλή, παιδική ιστορία, ο βραβευμένος Γερμανός συγγραφέας Μίχαελ Έντε επιστρατεύει τη φαντασία και το συμβολισμό για να μιλήσει για τη φύση και την αξία του χρόνου, το στρες και τον καταναλωτισμό. Μια ιστορία για παιδιά που διεκδικούν τη χαρά για τη ζωή και το παιχνίδι αλλά και για μεγάλους, που ζουν σε έναν ανελέητα γρήγορο κόσμο.

Το βιβλίο – ορόσημο του Έντε, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη Γερμανία το 1973, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 40 γλώσσες και χαρακτηρίστηκε από κριτικούς, αλλά και φιλοσόφους, ως «ένα από τα σημαντικότερα βιβλία του 20ού αιώνα».

Επίπεδο Αναχωρήσεων – Eίσοδος 3, περιοχή ελεύθερης πρόσβασης

Ώρα: 12:00 – 13:45

Συντελεστές:

Μετάφραση: Κίρα Σίνου

Σκηνοθεσία-Μουσική: Ελένη Ευθυμίου

Διασκευή: Σοφία Ευτυχιάδου

Σκηνικά: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη

Κοστούμια: Λουκία Χουλιάρα

Κίνηση: Bιττόρια Κότσαλου

Ηχητικό περιβάλλον: Οδυσσέας Γκάλλιος

Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, ζωγραφική-βίντεο

Δημήτρης Ζάχος, μοντάζ-υλοποίηση-βίντεο

Μελίνα Παιονίδου, μουσική διδασκαλία

Μαριάνθη Γραμματικού, βοηθός σκηνοθέτη

ΔιδώΓκόγκου, βοηθός σκηνογράφου,

Ιωάννα Κωνσταντινίδη, β’ βοηθός σκηνογράφου

Σάλι Αλάραμπι, βοηθός ενδυματολόγου

Μουσικοί: Ειρήνη Αμανατιάδου (κλαρινέτο), Βαγγέλης Θάνος (κρουστά), Αλέξανδρος Κασαρτζής (βιολοντσέλλο)

Παίζουν:

Στέλλα Ψαρουδάκη, Βαγγέλης Αμπατζής, Αλέξανδρος Βαμβούκος, Σπύρος Κυριαζόπουλος, Νάνσυ Σιδέρη, Τζένη Παρασκευαΐδου, Νατάσα Εξηνταβελόνη, Θέμης Θεοχάρογλου, Γιώργος Δίκαιος, Γιώργος Ζυγούρης, Διονύσης Πιφέας, Κλέαρχος Παπαγεωργίου

Πληροφορίες:

Το Μικρό Εθνικό, η πλατφόρμα που περιλαμβάνει την Παιδική σκηνή και τα παιδικά και εφηβικά εργαστήρια του Εθνικού Θεάτρου, με Υπεύθυνη τη Σοφία Βγενοπούλου, επανεξετάζει, μέσα από μια σειρά παραστάσεων και παράλληλων δράσεων που συνδυάζουν την τέχνη με την επιστήμη και τη φιλοσοφία, την παιδική πραγματικότητα όπως αυτή ορίζεται στον σύγχρονο κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.