ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λαιονικό φως από την Hellen Κeller (φωτό- βίντεο)

Λαιονικό φως από την Hellen Κeller (φωτό- βίντεο)

Στα βήματα μιας μεγάλης, αξέχαστης φίλης της Ελλάδας της Αμερικανίδας ακτιβίστριας Ελεν Κέλερ, η οποία αν και τυφλή και κωφάλαλη, χαρακτηρίσθηκε ως το μεγαλύτερο θαύμα θέλησης, του 20ου αιώνα, καθώς αφιέρωσε τη ζωή της αγωνιζόμενη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ομώνυμη Λαίονική Λέσχη HELLEN KELLER ΚΗΦΙΣΙΑΣ, συνεχίζει με θέρμη το πανανθρώπινο έργο Εκείνης.

Στο πλαίσιο αυτό, οπως διαβάσαμε και στο sissysworld, ήταν και η Λαιονική βραδιά της ΛΕΣΧΗΣ HELLEN KELLER ΚΗΦΙΣΙΑΣ, που έλαβε χώρα στις καλαίσθητες αίθουσες του ξενοδοιχείου “Saint George Lycabettus”, της οποίας τα έσοδα ήταν αφιερωμένα στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας, τους οποίους το Φιλανθρωπικό Ιδρύματος «ΤΑΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ» Χαλκίδας έχει θέσει κάτω από την προστατευτική του ομπρέλα, καθώς και σε άλλες ευπαθείς ομάδες .

Η συγκεκριμένη βραδιά μας ταξίδεψε με γνώμονα την αγάπη και την προσφορά μέσα από πολύχρωμες εικόνες κομψότητας, και πώς αλλιώς, αφού γνωστοί οίκοι ένδυσης, υπέροχων γούνινων και δερμάτινων ειδών, όπως είναι αυτά της Ελενας Κουλαουζίδου, νυφικών, διακόσμησης χώρων, κοσμήματος καλλυντικών, και αξεσουάρ κάθε είδους, όπως τα γυαλιά από τα οπτικά Φλεβαράκη, συμμετείχαν στο υπέροχο ντεφιλέ… Αλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι η Θεά Μόδα ευλογεί με το θαυματουργό της «ραβδί» τέχνες και πολιτισμό, όταν μάλιστα έχουν ως αφετηρία τους την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Κυβερνήτη του θέματος 117 κου Μιχάλη Χριστοδουλίδη, της πρώην Κυβερνήτου κας Π. Μουτάφη και πολλών ακόμη αξιωματούχων του Διεθνούς Λαιονισμού.

Τη λαμπερή συνάθροιση με άρωμα γυναίκας προσφώνησαν, Διαδοχικά, η Ιδρύτρια της Λέσχης και Πρόεδρος περιοχής, Λάιον Βούλα Σαραντάρη , και η Πρόεδρος της Λέσχης Λάιον Βασιλική Ανδρουτσοπούλου.

Την τιμώμενη Περσόνα της βραδιάς , τη μεγάλη κυρία της πολιτιστικής μας κονίστρας, καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης και Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, προσφώνησε η Πρόεδρος Γραφείων Τύπου του θέματος 117 Λάιον Νίνα – Ασπασία Βλάχου.

Στη συνέχεια ο Κυβερνήτης απένειμε στη Μαρίνα των τεχνών τιμητική πλακέτα με τη σφραγίδα της Λέσχης και με την ευκαιρία των 100 ετών από την ίδρυση του Παγκόσμιου Λαιονικού ανθρωπιστικού κινήματος.

Χορηγοί της εκδήλωσης το Medical ANTI AGING, medicare vita, Beautyworld by Despoina Gavala, TALY ‘S TALES DAMOND Εvents, Mina, Φλεβαράκη – οπτικά, Elena Koulaouzidou, Urban AMAZONS.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.