ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρες χρόνο για το βιβλίο της εβδομάδας

Βρες χρόνο για το βιβλίο της εβδομάδας

Αύγουστος. Διακοπές και ξεκούραση; Ναι, φυσικά! Αλλά και μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Πώς; Βρίσκοντας χρόνο.

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, βρείτε χρόνο να ακούσετε ιστορίες των φίλων σας, βρείτε χρόνο να πιείτε έναν καφέ με τους γονείς σας, βρείτε χρόνο να ζωγραφίσετε, βρείτε χρόνο να δείτε ένα ντοκιμαντέρ. Βρείτε χρόνο να χαμογελάσετε σε έναν άγνωστο.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό: Βρείτε χρόνο για διάβασμα.

Λοιπόν, θα κάνουμε μια συμφωνία. Κάθε μέρα για όλο τον Αύγουστο θα αφιερώσετε μιάμιση ώρα για διάβασμα. Δεν είναι πολύ. Μιάμιση ωρίτσα. Το πρωί που ξυπνάτε με θέα τη θάλασσα, το μεσημέρι μέχρι να τηγανιστούν τα καλαμαράκια, το απόγευμα στην παραλία, το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Και ως αντάλλαγμα σας υποσχόμαστε ότι την 1η Σεπτέμβρη θα αισθάνεστε απίστευτα ανανεωμένοι και μια ασυνήθιστη ενέργεια να σας πλημμυρίζει.

Με αυτά κατά νου, φτιάξαμε μια λίστα με 6 πολύ καλά βιβλία* που θα σας κρατήσουν συντροφιά όλο τον μήνα και παράλληλα έχουν κάτι να σας δώσουν.

1. Σκανδιναβικό αστυνομικό που διαβάζεται με απόλυτη αγωνία. Το Μίσος– Βαγγέλης Γιαννίσης: 8 ώρες image

2. Μια ιστορία έμπνευσης που αποδεικνύει ότι η μεγάλη λογοτεχνική μαγεία κρύβεται στην απλότητα. Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει- Sun-mi Hwang: 2 ώρες image

3. Η συναρπαστική αυτοβιογραφία του ανθρώπου που επηρέασε το ελληνικό τραγούδι όσο κανένας. Πίσω απ’ τη Μαρκίζα – Μάκης Μάτσας: 8 ώρες image

4. Ένα κλασικό δοκίμιο που διατρέχει το χρόνο. Η τέχνη της αγάπης– Erich Fromm: 3 ώρες. image

5. Ταξίδι στους αντίποδες της γης, συναίσθημα και ελπίδα. Οι καταρράκτες των Ρόδων– Kimberley Freeman: 12 ώρες image

6. Ιστορικό μυθιστόρημα στα νησιά του Ιονίου. Το μυστικό του Λεβάντε– Στέφανος Λίβος: 11 ώρες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
image
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.