ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

3 Δεκεμβρίου: Μια ημέρα με το παιδί μου στο βιβλιοπωλείο

3 Δεκεμβρίου: Μια ημέρα με το παιδί μου στο βιβλιοπωλείο

Η σκέψη είναι, να πάρουν οι γονείς τα παιδιά τους και να περάσουν κάποιες ώρες δημιουργικά, σε βιβλιοπωλεία της γειτονιάς. 

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μια μέρα με το παιδί μου στο βιβλιοπωλείο» με δρασεις σε Αθήνα, Ναύπακτο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Χανιά και σημαντικές εκπτώσεις. 

«Take your child to the bookshop day» λένε χαρακτηριστικά οι Αμερκάνοι. 

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετέχουμε στη διεθνή εκστρατεία αυτή τη συμβολική ημέρα που στόχο έχει να μετατρέψει την επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο σε μία ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία για τους νεαρούς φίλους μας» αναφέρουν οι συμμετέχοντες. 

Φέτος 7 βιβλιοπωλεία απ’ όλη την Ελλάδα μας καλούν να τα επισκεφτούμε με τα παιδιά μας. 

Τα βιβλιοπωλεία που συνεργάζονται 

Αdagio II: Παιδική εκδήλωση (Νότη Μπότσαρη10, Ναύπακτος, τηλ. 26340 38215)

Booktalks: 25% έκπτωση σε όλα τα παιδικά βιβλία όλη την ημέρα.

(Αρτέμιδος 48 κ Αγίου Αλεξάνδρου  58 Παλαιό Φάληρο, Τηλ: 210 9802520)

Free Thinking Zone: 25% έκπτωση σε όλα τα παιδικά βιβλία όλη την ημέρα.

16:00 Η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου θα μάθει στους παιδικούς μας φίλους τη σημασία της προσπάθειας και πως να μην το βάζουμε ποτέ κάτω.

16:00 Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Μάγδας Κωστοπούλου-Μπερίου, με εικονογράφηση της Ράνιας Βαρβάκη που είναι εμπνευσμένο από την πολυνίκη μαραθωνοδρόμο μας “Ένας γίγαντας που το έλεγαν Μ.Π”* σε συνδυασμό με παιχνίδι και ζωγραφική. (*)Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθεί στο Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” για τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

(Σκουφά 64 και Γριβαίων 106 80 Αθήνα, Τηλ. 2103617461)

Σπόρος: Δημιουργική απασχόληση για παιδιά

(Δροσίνη 7 Κηφισιά, Τηλ.2108086404)

Μυθιστορία: Παιδική εκδήλωση (Βαφοπούλου Γεωργίου 20, Θεσσαλονίκη, Tηλ. 2310 428846)

Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκης: έκπτωση 20% όλη την ημέρα σε όλα τα παιδικά και εφηβικά βιβλία  (Χάληδων 89, Χανιά Κρήτης, τηλ. 28210 92512)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χάρτα: Η Χάρτα προσκαλεί τα παιδιά στο πατάρι του βιβλιοπωλείου να γνωρίσουν ένα μεγάλο συγγραφέα και τον κόσμο του μέσα από την αφήγηση μια υπέροχης ιστορίας, παιχνίδια, ζωγραφική και χειροτεχνίες. (Σκενδεράνη 16Α-Β,Βόλος  τηλ.24210 33250): 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.