Ο В.Πούτιν επιβεβαίωσε στον Ρ.Τ.Ερντογάν ότι η Ρωσία μπορεί να εξάγει λιπάσματα εάν αρθούν οι κυρώσεις 

Ο Β.Πούτιν σε συνομιλία με τον Ρ.Τ.Ερντογάν επεσήμανε το λάθος της Δύσης για την εμφάνιση προβλημάτων με τις προμήθειες τροφίμων 

Ο В.Πούτιν επιβεβαίωσε στον Ρ.Τ.Ερντογάν ότι η Ρωσία μπορεί να εξάγει λιπάσματα εάν αρθούν οι κυρώσεις 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επιβεβαίωσε τη Δευτέρα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ηγέτη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι η ρωσική πλευρά είναι έτοιμη να εξάγει λιπάσματα και τρόφιμα, εάν αρθούν οι κυρώσεις, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου. 

«Υπό το πρίσμα των προβλημάτων στην παγκόσμια αγορά τροφίμων που έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα των  χρηματοοικονομικών και οικονομικών πολιτικών των δυτικών κρατών, επιβεβαιώθηκε ότι η Ρωσία μπορεί να εξάγει σημαντικούς όγκους λιπασμάτων και γεωργικών προϊόντων, εάν εάν αρθούν οι κυρώσεις», αναφέρει το μήνυμα.

«Όταν συζητήθηκε η κατάσταση στην Ουκρανία, δόθηκε έμφαση στα ζητήματα της διασφάλισης ναυσιπλοΐας στη Μαύρη και Αζοφική Θάλασσα, εξαλείφοντας την απειλή ναρκών», αναφέρει το μήνυμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε την ετοιμότητα της ρωσικής πλευράς να διευκολύνει την διαμετακόμιση εμπορευμάτων σε συντονισμό με τους Τούρκους εταίρους. Αυτό ισχύει και για την εξαγωγή σιτηρών από ουκρανικά λιμάνια», πρόσθεσε το Κρεμλίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.