Γιατί οι ισλαμιστές σκοτώνουν με μοναδική ευκολία φίλους και γείτονες μόλις δοθεί η ευκαιρία

Γιατί οι ισλαμιστές σκοτώνουν με μοναδική ευκολία φίλους και γείτονες μόλις δοθεί η ευκαιρία

Η ίδια φρικτή καταγραφή απο την Σμυρνη, την Βοσνία μεχρι την Μοσούλη. “Ζούσαμε τόσα χρονια σαν γείτονες. Τους είχαμε βοηθήσει. Μόλις μπήκαν οι ισλαμιστές στην πόλη, ξαφνικά μεταμορφώθηκαν σε κτήνη. Μας κατεδωσαν ως “άπιστους” μας εσφαξαν οι ίδιοι που μεγαλώσαμε μαζί”…

Η εξήγηση φαίνεται στο “ιερό εδάφιο” από το Κοράνι που ακολουθεί και προκαλεί φρίκη:

Ταμπαρί 7:97 «Το πρωί μετά το φόνο του Ασράφ, ο Προφήτης διέταξε: “Σκοτώστε όποιον Εβραίο μπορείτε.”»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχάκ:369 «Τότε ο Μασ’ούντ όρμησε πάνω στον Σουναϋνά, έναν από τους Εβραίους εμπόρους με τον οποίο η οικογένειά του είχε κοινωνικές κ’ εμπορικές σχέσεις, και τον σκότωσε. Ο αδερφός του Μουσουλμάνου διαμαρτηρήθηκε λέγοντας: “Γιατί τον σκότωσες; Αρκετό λίπος έχεις στην κοιλιά-σου από τη φιλανθρωπία-του.” Ο Μασ’ούντ απάντησε: “Μά τον Αλλάχ, αν ο Μωάμεθ με είχε διατάξει να σκοτώσω εσένα, αδερφέ-μου, θα σου είχα κόψει το κεφάλι.” Οπότε ο αδερφός-του είπε: “Όποια θρησκεία μπορεί να σε βάλει να κάνεις τέτοιο πράγμα είναι πραγματικά θαυμάσια!”»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.