ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πατριάρχης Ρωσίας, Κύριλλος: “Αυτός είναι ο λόγος που οι Μουσουλμάνοι γίνονται τζιχαντιστές”

Πατριάρχης Ρωσίας, Κύριλλος: “Αυτός είναι ο λόγος που οι Μουσουλμάνοι γίνονται τζιχαντιστές”

Στην αποδοχή της ομοφυλοφιλίας από τη Δύση απέδωσε ο Πατριάρχης Ρωσίας Κύριλλος την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με τον κ. Κύριλλο ο λόγος που οι Μουσουλμάνοι πηγαίνουν στη Συρία και το Ιράκ προκειμένου να γίνουν τζιχαντιστές είναι γιατί δεν θέλουν να είναι μέρος ενός πολιτισμού που αποδέχεται εκδηλώσεις όπως το Gay Pride.

«Το Ισλαμικό Κράτος δημιουργεί έναν πολιτισμό που είναι νέος σε σχέση με αυτόν που έχει επικρατήσει και είναι αθεϊστικός και κοσμικός» ανέφερε σε κείμενό του στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής εκκλησίας ο κ. Κύριλλος.

«Μπορούμε να έχουμε παρελάσεις για τις σεξουαλικές μειονότητες αλλά όταν 1 εκατομμύριο Γάλλοι Χριστιανοί βγαίνουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τις αξίες της οικογένειας τότε επεμβαίνει η αστυνομία» αναφέρει στο κείμενο ο Ρώσος Πατριάρχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δείτε πώς η Δύση έχει χτίσει τον κόσμο – έναν ανίερο κόσμο – αλλά εμείς σας προσκαλούμε να χτίσετε τον κόσμο του Θεού… και οι τζιχαντιστές απαντούν ακριβώς σε αυτό. Γι’ αυτό δίνουν τη ζωή τους» κατέληξε ο κ.κ. Κύριλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.