ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βύρωνας: Στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως και Σωτήρως η θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον Εστί»

Βύρωνας: Στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως και Σωτήρως η θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον Εστί»

Η θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου «Άξιον Εστί» που φυλάσσεται στο Άγιο Βήμα του Καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου στη Φωκίδα, κατέφθασε στο Βύρωνα και συγκεκριμένα στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Η άφιξη της εικόνας έγιν δεκτή σε κλίμα θαυμασμού και κατάνυξης.

Μαζί με την εικόνα έφτασαν και τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

Τα Ιερά Σεβάσματα έφτασαν στον Ιερό μας Ναό με την ευλογία του μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ και του Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα Ιερά Σεβάσματα έφερε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, τα οποία θα παραμείνουν για προσκύνημα έως 31 Μαΐου 2017. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7:00 το πρωί έως 9:30 το βραδύ, όπου θα τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.