Αγνοείται ο αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Μπολοβίνος στο Γύθειο

Αγνοείται ο αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Μπολοβίνος στο Γύθειο

Αγωνία επικρατεί στο Γύθειο για τη ζωή του αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Μπολοβίνου, η τύχη του οποίου αγνοείται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 19/3. Η καταγγελία της εξαφάνισής του έγινε από συναδέλφους του κληρικούς

Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 19:30 της Δευτέρας, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο Γύθειο καταφτάνει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Στο Γύθειο έχει μεταβεί και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το σήμα του κινητού του αρχιμανδρίτη σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: lakonikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.