ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η σύγχρονη «πολιορκία» της Ευρώπης από το ισλάμ και η σημασία της μάχης της Βιέννης το 1683 (βίντεο)

Η σύγχρονη «πολιορκία» της Ευρώπης από το ισλάμ και η σημασία της μάχης της Βιέννης το 1683 (βίντεο)

Η σημασία της μάχης της Βιέννης το 1683 είναι πολύ σημαντικότερη από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.Oι ενωμένες χριστιανικές δυνάμεις αντιμετώπισαν τους αριθμητικά πολύ περισσότερους οθωμανούς τούρκους.

Ο συνδετικός κρίκος των κρατών αυτών παρά τις επιμέρους διαφορές τους ήταν η υπεράσπιση της Χριστιανικής πίστης πράγμα που δεν υπάρχει σήμερα γιατί η Δύση πλέον είναι πολυπολιτισμική – ακόμη γιατί σε λίγο θα είναι μουσουλμανική – λόγω των ρυθμών γεννήσεων και της εισβολής των μουσουλμάνων από τα διάφορα ισλαμικά κράτη.

Η απώλεια της Βιέννης θα σήμαινε οριστική διείσδυση του Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη και αντιστροφή της ιστορίας που ως τώρα γνωρίζουμε.

Γι ‘ αυτό και στο βίντεο γίνεται κατά κάποιον τρόπο κάποιος παραλληλισμός με την σημερινή διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Σήμερα το Ισλάμ κατακτά την Ευρώπη χωρίς να πέσει μια τουφεκιά γιατί προφανώς από τους σύγχρονους Ευρωπαίους πολίτες λείπει το ηρωικό στοιχείο, η διάκριση των αρετών και πολίτες που να γνωρίζουν ότι θα έπρεπε να αγαπούν την πατρίδα τους, την θρησκεία τους και την οικογενειά τους όπως τότε που αν κάποιος μιλούσε για ανοιχτά σύνορα διαστροφικό ανθρωπισμό υπέρ των εισβολέων και κατά του λαού του αυτομάτως αναγνωριζόταν επάξια ως προδότης και είχε και το ανάλογο τέλος..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: rafail.org

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.